«Να το βρουν μπροστά τους το κακό που μας έκαναν»

11:12 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το αποψινό παιχνίδι της Κάλιαρι με την Γιουβέντους για την 18η αγωνιστική της Serie A θα γίνει στο "Ένιο Ταρντίνι" και όχι στην φυσική έδρα της Κάλιαρι γεγονός που εξόργισε τον Μάσιμο Τσελίνο ο οποίος ευχήθηκε ο Θεός του ποδοσφαίρου να ανταποδώσει στην Γιουβέντους το κακό που, όπως λέει, έκανε η πρωταθλήτρια Ιταλίας στην ομάδα του.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κάλιαρι τόνισε: "Την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να δοθεί άδεια στο γήπεδο μας. Σε εκείνη την φάση χρειαζόταν και η άδεια της Γιουβέντους για να αλλάξει εκ

νέου η έδρα, αφού είχε ήδη αποφασιστεί να γίνει ο αγώνας στην Πάρμα. Οι άνθρωποι της Γιουβέντους όμως δεν έκαναν καμία κίνηση, δεν έστειλαν την δική τους διαθεσιμότητα, αποδεικνύοντας πως μέριμνα τους ήταν να αποφύγουν την έδρα μας. Ελπίζω να υπάρχει Θεός του ποδοσφαίρου και να τους το ανταποδώσει. Μας έκαναν κακό και ελπίζω να το βρουν μπροστά τους".
Το "Is Arena", φυσική έδρα της Κάλιαρι, είχε αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας με την ομάδα της Σαρδηνίας να καλείται να καταβάλει αποζημίωση σε όσους είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο. Ο Μάσιο Τσελίνο συνέχισε λέγοντας τα εξής: "Έιναι ένα ακόμα σκάνδαλο εναντίον της ομάδας μας. Εμείς δεν έχουμε κανένα αστέρι στην φανέλα μας, αλλά έχουμε πολλά αστέρια στην καρδιά μας. Πάντα προσπαθούσαμε να προσφέρουμε στο ποδόσφαιρο, με τιμιότητα και διαφάνεια. Είμαστε περήφανοι που δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης, προπονητής ή παράγοντας της Κάλιαρι μπλεγμένος στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Αυτό, όμως, για κάποιους δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Η Γιουβέντους έπρεπε να αποφύγει το ταξίδι στην Σαρδηνία και τα κατάφερε".

Keywords
Τυχαία Θέματα