«Να βρεθεί κάποιος και γρήγορα!»

19:15 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βιώνουν καθημερινά το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ. Για πολλούς μήνες είναι απλήρωτοι και κάποιοι εξ’ αυτών αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα πια… Ο Λεονάρντο μιλώντας σήμερα στο AEKshop της Νέας Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο του bazzar, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ευχή του για να βρεθεί λύση στην ΑΕΚ. «Δεν θέλω να μιλήσω για τα οικονομικά. Δουλειά μας είναι να παίζουμε μέσα στο γήπεδο.

Ελπίζω και εύχομαι να βρεθεί κάποιος γρήγορα να αναλάβει την ΑΕΚ για να δώσει λύση στα πολλά προβλήματα που έχουμε» είπε ο Βραζιλιάνος επιθετικός του δικεφάλου.

Οσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ και τα αγωνιστικά της ομάδας ο «Λεό» είπε «Ο κόσμος μας στηρίζει. Το έδειξε και σήμερα εδώ. Έφυγε από τα σπίτια του για να έρθει εδώ. Δείχνει την αγάπη του και μας στηρίζει. Από την πλευρά μας, κάνουμε ότι μπορούμε. Είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλει ο προπονητής. Να δουλέψουμε τις αδυναμίες που έχει δει, με σκοπό να παρουσιαστούμε καλύτεροι το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης».

Keywords
Τυχαία Θέματα