Ναπολεόνι: Αυτή θα είναι η χρονιά μου

09:35 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Στέφανο Ναπολεόνι νιώθει καλά και, όπως υπογραμμίζει, αυτή η σεζόν θα είναι η δική του σεζόν ενώ πρόσθεσε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League.

Μετά το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, επί αγγλικού εδάφους, κόντρα στην Γουίγκαν, ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε: "Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε (σ.σ. ήττα 2-1),

αλλά νομίζω ότι πήγαμε καλά και δεχθήκαμε δυο γκολ σε δυο άτυχες στιγμές, αλλά για πρώτο φιλικό πιστεύω ότι πήγαμε καλά. Μετράει ότι η Γουίγκαν ξεκινάει σε δυο εβδομάδες, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας, συνεχίζουμε έτσι και θα είμαστε καλύτεροι στο επόμενο φιλικό. Νιώθω καλά και πιστεύω ότι αυτή θα είναι η χρονιά μου. Θέλω να δείξω πολλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να πάμε καλύτερα από την περσινή σεζόν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League".

Keywords
Τυχαία Θέματα