Νασρί: Ζητάω συγγνώμη αλλά δεν έκανα και φόνο

15:00 13/8/2013 - Πηγή: AEK365

Για πρώτη φορά μετά το EURO 2012, ο Σαμίρ Νασρί βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της Εθνικής Γαλλίας για το φιλικό προετοιμασίας κόντρα στο Βέλγιο με τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να ζητά συγγνώμη για ό,τι είχε συμβεί αλλά να υπογραμμίζει πως δεν έκανε και κανέναν φόνο.
Υπενθυμίζεται πως ο Νασρί είχε τιμωρηθεί από την γαλλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επειδή στην διάρκεια του EURO 2012

είχε επιτεθεί σε δημοσιογράφο. Από τότε είχε κληθεί μόνο μια φορά σε προεπιλογή αλλά αποχώρησε λόγω τραυματισμού.
Σε συνέντευξη Τύπου ο Σαμίρ Νασρί δήλωσε: "Θέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη για ακόμη μια φορά. Δεν έδειξα επαγγελματική συμπεριφορά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 και θέλω να απολογηθώ για αυτό. Έπρεπε να χειριστώ την κατάσταση διαφορετικά. Εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. Επικεντρώνομαι στο παρόν και στο μέλλον. Δεν έκανα και φόνο. Συνέβησαν ακόμη χειρότερα πράγματα το 2010".
Ο Νασρί μίλησε και για τον φόβο που είχε όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν εκτός εθνικής ομάδας: "Δεν είχα κληθεί στην Εθνική και φοβήθηκα πως δεν θα μου δοθεί δεύτερη ευκαιρία. Δεν καταλαβαίνεις πάντα ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνίζεσαι στην Εθνική, αλλά βλέποντας όλα τα παιχνίδια της Γαλλίας από την τηλεόραση του σπιτιού μου, πληγώθηκα που δεν αγωνιζόμουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα