Ναυάγιο για τα μάτια μιας γυναίκας...

20:36 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Η συμπεριφορά του καπετάνιου του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia, Φραντζέσκο Τσετίνο, να εγκαταλείψει το βυθιζόμενο πλοίο, έχει προκαλέσει το μένος των πάντων, ενώ οργή προκαλούν και τα όσα ακούγονται για τον λόγο που ο Τσετίνο οδήγησε το πλοίο πάνω στο βράχο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία όλης της καταστροφής είναι μια γυναίκα - μυστήριο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην γέφυρα μαζί με τον καπετάνιο.

Πρόκειται για την 25χρονη Ντομίνκα Κεμορτάν που βρισκόταν μαζί με τον Τσετίνο, ο οποίος στην προσπάθειά του να την εντυπωσιάσει δεν πρόσεξε και έτσι συνέβη το μοιραίο.

Η κοπέλα πάντως υπερασπίστηκε τον καπετάνιο λέγοντας ότι ενώ όλοι έλεγαν ότι είχε εγκαταλείψει το πλοίο, αυτή τον είδα στη γέφυρα.

«Δείτε πόσοι άνθρωποι είναι ζωντανοί χάρη σε εκείνον», δήλωσε τονίζοντας ότι είναι τραγικό που 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 21 αγνοούνται, αλλά πάνω από 3.000 άτομα σώθηκαν.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως η μυστηριώδης κοπέλα φαίνεται πως γνωριζόταν με τον καπετάνιο και καθόταν στη ρεσεψιόν του πλοίου δίπλα στη γέφυρα.

Οι αρχές τώρα ερευνούν που ακριβώς ήταν η νεαρή κοπέλα, η οποία εργάζεται στην Costa Cruises, όταν σημειώθηκε η πρόσκρουση καθώς εκείνη ισχυρίζεται πως δειπνούσε με φίλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα