Νάβας: «Στη Σίτι με αγάπησαν»

17:25 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον που έδειξαν προς το πρόσωπό του ανέφερε ως τον κύριο λόγο για τον οποίο συμφώνησε να συνεχίσει στη Σίτι ο Χεσούς Νάβας.

Επίσης, ο Ισπανός μέσος μίλησε και για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, που φημολογείται πως είναι ένα μόλις βήμα από το «Έτιχαντ».

«Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως παίκτης. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα εδώ και μήνες. Η Σίτι έκανε σπουδαία κίνηση για εμένα και ήξερα ότι η εποχή μου στη Σεβίλλη θα ερχόταν σε ένα τέλος. Έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για εμένα και δεν αμφέβαλλα στιγμή ότι έπρεπε να πάω στο Μάντσεστερ. Μου αρέσει

η Πρέμιερ Λιγκ λόγω της ταχύτητας και της δύναμης που έχει. Ξέρω άτομα εκεί όπως ο Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος μου είπε πολύ καλά λόγια, έτσι δεν νομίζω πως θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Είμαι βέβαιος πως θα κάνω σπουδαία πράγματα» ανέφερε αρχικά ο 27χρονος και πρόσθεσε αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι:

«Όλοι ξέρουν τι είναι ικανός να προσφέρει ο Πελεγκρίνι. Βελτίωσε την ποιότητα τον παικτών σε όποιον σύλλογο και να εργάστηκε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Αλλά ο κύριος παράγοντας που με έκανε να πω το ναι ήταν το ενδιαφέρον που έδειξαν για το άτομό μου».

Τέλος εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει ως... αντίπαλος στη Σεβίλλη: «Μια μέρα ελπίζω να γυρίσω στο Πιθχουάν και να παίξω ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά η Σίτι με αγάπησε, οι άλλοι δεν το έκαναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα