Νέα δοκιμασία για Ίντερ

12:46 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A 19η αγωνιστική

Πέντε συνεχόμενες νίκες μετράει η Ίντερ μετά και την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Τζένοα με την Κυπελλούχο Ιταλίας να θέλει να διατηρήσει το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την σπουδαία νίκη στο ντέρμπι του Μιλάνου κόντρα στην Μίλαν. Για την 19η αγωνιστική φιλοξενεί την Λάτσιο στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να μην υπολογίζει στον τραυματία Φορλάν. Η Λάτσιο από την μεριά της μετά την συντριβή από την Σιένα έχει δυο σερί νίκες και θέλει να

συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.

Η πρωτοπόρος Γιουβέντους φιλοξενείται στο "Μπέργκαμο" από την Αταλάντα με στόχο να διευρύνει την διαφορά της από την Γιουβέντους και να επιστρέψει στις νίκες μετά το 1-1 με την Κάλιαρι την περασμένη αγωνιστική. Η Γιουβέντους θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Ελία και Κουαλιαρέλα και θα επιδιώξει να βελτιώσει τις επιδόσεις της εκτός έδρας καθώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μακριά από το Τορίνο έχει μόλις μια νίκη. Η Αταλάντα από την μεριά της αναζητά βαθμούς για την παραμονή.

Η Μίλαν δεν είναι μόνο πληγωμένη από την Ίντερ στο ντέρμπι αλλά και καταπονημένη καθώς χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Νοβάρα στο Κύπελλο, την Νοβάρα την οποία αντιμετωπίζει και για το πρωτάθλημα με την νίκη να είναι μονόδρομος για την ομάδα του Αλέγκρι.

Παρά τις δυο σερί ήττες, η Ουντινέζε δεν έχασε την επαφή με την κορυφή αλλά η νίκη επί της Κατάνια είναι απαραίτητη για να μπορεί η ομάδα του Γκουιντολίν να έχει βλέψεις για ακόμα πιο ψηλά από την 3η θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Serie A
Σάββατο 21/01/2012
Ρόμα-Τσεζένα (19:00)
Αταλάντα-Γιουβέντους (21:45)
Κυριακή 22/01/2012 (16:00)
Μπολόνια-Πάρμα (13:30)
Κάλιαρι-Φιορεντίνα
Λέτσε-Κιέβο
Νοβάρα-Μίλαν
Παλέρμο-Τζένοα
Σιένα-Νάπολι
Ουντιντέζε-Κατάνια
Ίντερ-Λάτσιο (21:45)

Keywords
Τυχαία Θέματα