Νέα επαφή με Μαϊστόροβιτς

21:52 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Από Παρασκευή σε Παρασκευή... σέρνεται η υπόθεση του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και η οφειλή προς το πρόσωπό του, ύψους 30.000 ευρώ, καθώς ούτε την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση κατάφερε να συγκεντρώσει το συγκεκριμένο ποσό και να καλύψει την υποχρέωσή της προς τον Σουηδό. Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ επικοινώνησε ξανά και ρώτησε αν μέχρι το τέλος της εβδομάδας υπάρχει

η πιθανότητα να εξοφληθεί, χωρίς (όπως τονιζόταν) να έβαζε το «μαχαίρι στο λαιμό». Η απάντηση που πήρε ήταν ρεαλιστικότατη: «αν έχουμε θα στα δώσουμε», με τον ίδιο όμως να μην δείχνει διατεθειμένος να φτάσει τα πράγματα στα άκρα. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση έκανε τον Ανδρέα Δημητρέλο να είναι «σκασμένος» καθώς καταλαβαίνει και αυτός πως για 30.000 ευρώ ξεφτιλίζεται η ομάδα.

Και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερο όταν βλέπει πως Νοτιάς και Παππάς αδιαφορούν πλήρως στην τελευταία έκκληση που τους έγινε και ζητήθηκε ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ για να καλύψει όλες τις ανάγκες της η ομάδα και να εξασφαλίσει σίγουρα την αδειοδότησή της. Μάλιστα, η παρουσία του Νοτιά στο χορό του κλαμπ της Αμερικής, προκάλεσε ακόμα περισσότερα ερωτηματικά σχετικά με την αδιαφορία του, αφού ούτε καν μπήκε στον κόπο να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα της διοίκησης (τις προηγούμενες μέρες είχε το ελαφρυντικό ότι απουσίαζε από τη βάση του για αυτό δεν απαντούσε). Και όλα αυτά, τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει πετύχει συμφωνία, τόσο με τον Σουηδό, όσο και με τις Μπρεϊντάμπλιγκ, Πόρτσμουθ και Κέρκυρα, να καταβάλει μέρος των οφειλών που υπάρχουν και να αποπληρώσει (θα υπήρχε κέρδος περίπου 70-80 χιλιάδων ευρώ).

Βεβαίως, ο τελευταίος τρόπος να εξασφαλιστούν αυτά τα χρήματα, χωρίς να ζητηθούν από τον Νοτιά ή τον Παππά, ήταν το αμιγώς ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αν η ΑΕΚ, στους τελευταίους αγώνες της με ΟΦΗ (εντός), Γιάννινα (εκτός) Ατρόμητο (εντός), Κέρκυρα (εκτός) και Δόξα Δράμας (εκτός) συγκέντρωνε περισσότερους βαθμούς (έχασε 11 πόντους σε αυτά τα ματς) και με δεδομένο ότι κάθε βαθμός αντιστοιχεί σε 16.000 ευρώ, καταλαβαίνει κανείς ότι ακόμα και έτσι, θα μπορούσε να είχε ξεμπερδέψει με την αδειοδότηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα