Νέα μέτρα από τον Ιούνιο

14:22 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τους πανηγυρισμούς για την επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων για το PSI έρχονται νέα μέτρα τον Ιούνιο όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε πως τον Ιούνιο θα υπάρξουν και νέα μέτρα

που θα αφορούν σε περικοπές στο Δημόσιο σημειώνοντας πως "και το ζήτημα των μισθών και των συντάξεων είναι δαπάνες, η Ελλάδα πρέπει να μειώσει κατά 5.5 μονάδες το έλλειμμα προκειμένου να περάσει σε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και πλεονάσματα".
Όσο για τα σενάρια συγκυβέρνησης αλλά και για εκείνα που κάνουν λόγο για παραμονή του Λουκά Παπαδήμου στην πολιτική, ο Παντελής Καψής αφού αρχικά σημείωσε πως "η πραγματικότητα θα μας καθοδηγήσει" τόνισε στην συνέχεια: "Το πείραμα της κυβέρνησης Παπαδήμου έχει θετικό πρόσημο και αποτελεί παρακαταθήκη για το εάν στο μέλλον χρειαστεί ή όχι να υπάρξει συγκυβέρνηση".
Παράλληλα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα τελευταία περιστατικά προπηλακισμού πολιτικών και όχι μόνον λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν μπορούμε να πάμε με τέτοιους όρους σε εκλογές, είναι ζήτημα συνολικής καταδίκης της βίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα