Νέα στοιχεία για τον «εμφύλιο» της Ρεάλ

12:01 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα πριν την ρεβάνς του "Καμπ Νου" όπου η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, οι αποκαλύψεις για την διχόνοια που επικρατεί στα αποδυτήρια συνεχίζονται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sport" διεθνής παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατά την επιβίβαση της αποστολής για τον πρώτο προημιτελικό έστειλε το ακόλουθο μήνυμα σε φίλο του δημοσιογράφο: "Με αυτή την ενδεκάδα χρειάζεται να προσευχηθούμε". Στην συνέχεια το δημοσίευμα αποκαλύπτει τα "σκληρά" λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο

προς τους παίκτες του με τον Πορτογάλο τεχνικό να φέρεται να λέει: "Το πρόβλημα είναι ότι με αυτή την νοοτροπία δεν θα κερδίσετε ποτέ την Μπαρτσελόνα. Το γεγονός ότι κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ήταν ένα θαύμα".

Παράλληλα η εφημερίδα "Sport" αποκάλυψε και ποιος έδωσε στην "MARCA" την είδηση του καυγά ανάμεσα σε Μουρίνιο και Σέρχιο Ράμος. Πρόκειται για μια υπάλληλος της Ρεάλ Μαδρίτης η οποία βρισκόταν κοντά την ώρα του επεισοδίου. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ενημερώθηκε για τα τελευταία τεκταινόμενα από τους δυο αρχηγούς, τον Κασίγιας και τον Ράμος, και αναμένεται να λάβει πρωτοβουλίες για να βελτιώσει το κλίμα με τον Μουρίνιο πάντως να τυγχάνει της απόλυτης στήριξης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα