Νέα τροπή στην υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

22:07 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μια μικρή ανάσα από τον εφιάλτη που ζει τον τελευταίο καιρό πήρε ο Τζων Τραβόλτα (John Travolta) με τους δύο άνδρες που τον κατηγορούσαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Paris Match», αλλά και άλλα διεθνή Μέσα, ο μασέρ γνωστός ως Τζων Ντόε (John Doe) απέσυρε τις κατηγορίες εις βάρος του διάσημου ηθοποιού την προηγούμενη εβδομάδα με τον δεύτερο μασέρ να ακολουθεί τρεις ημέρες αργότερα.

Ο δικηγόρος και των δύο μασέρ που απευθύνθηκαν στη Δικαιοσύνη, ο Οκόρι Οκορότσα (Okorie Okorocha) αποσύρθηκε από την υπόθεση λόγω «απόκλισης απόψεων σχετικά με το χειρισμό της υπόθεσης» όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά δήλωσε.

Το γεγονός αυτό συμπίπτει με τις πληροφορίες της εφημερίδα Daily News σύμφωνα με την οποία ο διάσημος ηθοποιός προσέφερε μέσω των δικηγόρων του 125.000 δολάρια στην άλλη πλευρά προκειμένου να λήξει η υπόθεση.

Τις πληροφορίες αυτές βέβαια, διαψεύδει κατηγορηματικά η υπερασπιστική ομάδα του Τραβόλτα που επιμένει ότι οι κατηγορίες αυτές δεν ευσταθούν προσκομίζοντας μάλιστα στοιχεία από το μέρος που βρισκόταν ο Τραβόλτα την ημέρα που ισχυρίστηκε ο πρώτος μασέρ ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

Νέα τροπή παίρνει από εδώ και στο εξής η υπόθεση, με τους δύο μασέρ να έχουν ήδη προσλάβει ως δικηγόρο τη συνήγορο των κατηγόρων στη δίκη Πολάνσκι.

Η Γκλόρια Άλρεντ (Gloria Allred) η οποία προτίθεται να επανεξετάσει την υπόθεση, δήλωσε στο αμερικάνικο TMZ ότι «η δεύτερη αγωγή θα έπρεπε να ξανατεθεί ενώπιον ενός νέου δικαστηρίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα