Νέες λίστες συμμετοχής

20:08 20/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στα Τρίκαλα δίνουν ραντεβού οι ελπίδες του στίβου, οι αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Παίδων και Κορασίδων που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Πάνω από 1.000 αθλητές και αθλήτριες θα διεκδικήσουν τη νίκη και το έπαθλο του πανελληνιονίκη σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο για την ανάδειξη των πρωταθλητών συλλόγων.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα των «μικρών» - φέτος διεξάγονται εντός του προγράμματος και τα σύνθετα της κατηγορίας - θα γίνει και το αγώνισμα των

10.000μ εφήβων που συμπεριλαμβάνεται στο αντίστοιχο πρόγραμμα του πρωταθλήματος 2013 εφήβων-νεανίδων.

Μετά τις αρχικές δηλώσεις συμμετοχής και τον έλεγχο από τις υπηρεσίες της Ομοσπονδίας οι λίστες συμμετοχής σε κάθε αγώνισμα δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ και μπορείτε να τις δείτε ή να τις τυπώσετε ανοίγοντας τα αρχεία που βρίσκονται στο περιθώριο δεξιά του κειμένου.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας ετοίμασε ένα πληροφοριακό έντυπο για τους αγώνες που γίνονται στην εμβέλειά της, το πρωτάθλημα των Π/Κ των τρικάλων αλλά και το αντίστοιχο των εφήβων και νεανίδων που γίνεται στη Λάρισα 29 και 30 Ιουνίου. Και το έντυπο αυτό μπορείτε να το "κατεβάσετε" πατώντας στο αρχείο που δημοσιεύεται δεξιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα