Νεϊμάρ: Η Αγγλία δεν είναι φαβορί για το Μουντιάλ

10:47 1/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία σε φιλικό παιχνίδι στο ανακαινισμένο "Μαρακανά" με τον Νεϊμάρ να υποστηρίζει πως η Άγγλοι δεν είναι ανάμεσα στα φαβορί για να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα SUN, ο Νεϊμάρ τόνισε: "Έχω σεβασμό για πολλούς Άγγλους παίκτες καθώς έχουν καταφέρει πολλά πράγματα

με τους συλλόγους τους. Ως εθνική ομάδα όμως, δεν κοιτάζω την Αγγλία και δεν νομίζω ότι θα αποτελέσουν πραγματική απειλή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ μπροστά στο κοινό μας και οι δυο εθνικές ομάδες που συνιστούν πραγματική απειλή για εμάς είναι η Γερμανία και η Ισπανία. Μετά από αυτές υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που περιλαμβάνει την Αργεντινή, την Ολλανδία, την Ιταλία και μια με δυο ακόμα ομάδες. Δεν πιστεύω όμως ότι μέσα σε αυτές βρίσκεται η Αγγλία".
Για το φιλικό παιχνίδι στο "Μαρακανά", ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς επειδή θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη σε αυτό το νέο στάδιο. Θέλουμε να αφήσουμε καλές εντυπώσεις στο προπονητή. Υπάρχουν μόνο 11 θέσεις για το εναρκτήριο παιχνίδι του Μουντιάλ και ο κάθε παίκτης χρειάζεται να αποδεικνύει στον προπονητή ότι αξίζει να βρίσκεται σε μια από αυτές τις θέσεις".
Όσο για την απόφαση του να επιλέξει την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει την καριέρα του, ο Νεϊμάρ τόνισε: "Η οικογένεια μου με συμβούλευσε να πάω σε έναν σύλλογο όχι μόνο με κριτήριο να κερδίζει αλλά να υπάρχει σταθερότητα. Δεν ήθελα να παίξω σε μια ομάδα που θα άλλαζε κάθε χρόνο τον προπονητή της".

Keywords
Τυχαία Θέματα