Βενγκέρ: Δείξαμε πως αξίζουμε να είμαστε εδώ

08:04 14/3/2013 - Πηγή: AEK365

Περήφανος με τους παίκτες του αλλά απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ να κερδίζει την Μπάγερν με 2-0 μέσα στο Μόναχο αλλά να μην είναι αρκετό μετά το 1-3 του Λονδίνου. Ωστόσο ο Αλσατός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του Λονδίνου έδειξε πως δίκαια βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε: "Είμαι περήφανος για την ομάδα, αλλά απογοητευμένος επειδή δεν καταφέραμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ.

Η άμυνα μας τα πήγε πολύ καλά. Δεν μπορείς να αποτρέψεις μια ομάδα από το να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά, αλλά στα πρώτα 90 η εμφάνιση μας δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Πίστευα πως ήταν πιθανό να αποκλείσουμε την Μπάγερν. Πάντως αποδείξαμε πως αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ. Θέλαμε μια καλή εμφάνιση για να τονωθεί το ηθικό μας. Δεν μετανιώνουμε για ό,τι έγινε σήμερα, αλλά για το πρώτο παιχνίδι".
Ο Αλσατός τεχνικός μίλησε και για την διαιτησία λέγοντας πως "ο διαιτητής δεν διευκόλυνε το έργο μας. Κάποια σφυρίγματα του δεν τα καταλάβαινα".
Με τον αποκλεισμό της Άρσεναλ, η Αγγλία δεν θα έχει εκπρόσωπο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από πολλά χρόνια με τον Βενγκέρ να δηλώνει το εξής: "Είναι ένα ξυπνητήρι αυτό για όλες τις αγγλικές ομάδες. Σημαίνει ότι οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν μειώσει την απόσταση και πρέπει να σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε το πρωτάθλημα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα