Νέο ξέσπασμα Κόντε

19:47 17/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Κόντε διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν σφυρίζουν ποτέ πέναλτι υπέρ της ομάδας του και αυτό έφερε τις αντιδράσεις της διοίκησης της Πάρμα, του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, του προπονητή της Κατάνια (την οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο η Γιούβε) Βιτσέντζο Μοντέλα αλλά και του... Κλαούντιο Ρανιέρι, που είπε πως αν οι διαιτητές φοβούνται να δώσουν πέναλτι στη Γιουβέντους, τότε είναι... τρομοκρατημένοι στα παιχνίδια της Ιντερ.
Οσοι ξέρουν τον χαρακτήρα του Κόντε, επομένως, περίμεναν

ότι θα απαντούσε και αυτό έκανε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.
«Τα όσα είπα αφορούν τα όσα είδα στον αγώνα με την Πάρμα. Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν μπορεί να μου κάνει μάθημα για το πώς θα συμπεριφέρομαι και για το αν θα λέω αυτό που πιστεύω. Ο καθένας, στο κάτω-κάτω, έχει τον τρόπο του. Ακουσα τα όσα είπε ο Ρανιέρι και χαίρομαι που εξέφρασε κι αυτός παράπονα για τη διαιτησία, γιατί έτσι αποδεικνύεται ότι όντως κάτι πάει στραβά φέτος. Οπως το έθεσε, όμως, δεν κατάλαβα τι εννοεί τελικά. Επηρεάζονται τελικά ή όχι οι υπεύθυνοι διαιτησίας;», τόνισε αρχικά ο Κόντε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σαββατιάτικο ματς με την Κατάνια στο Τορίνο.
«Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι και να κερδίσουμε. Αν, όμως, υπάρξει στο 90ο λεπτό ένα πέναλτι υπέρ της Κατάνια, εγώ θέλω να το δώσει ο διαιτητής. Οπως θα πρέπει να το δώσει κι αν είναι υπέρ μας. Σε ό,τι αφορά τη μάχη για το Scudetto, εμείς είμαστε υπερήφανοι γιατί η ομάδα προερχόταν από δύο σερί έβδομες θέσεις και τώρα, μέσα σε λίγους μήνες δουλειάς, μας υπολογίζουν όλοι ως διεκδικητές του τίτλου μαζί με την Μίλαν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, λοιπόν, είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί απέναντι στη Μίλαν ό,τι κι αν γίνεται στους αγώνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα