«Νίκη για να έρθει η πρόκριση»

20:13 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μίλησε για την αναγκαιότητα της κατάκτησης της νίκης για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Μονπελιέ την ώρα που ο Ραφίκ Τζιμπούρ έκανε λόγο για παιχνίδι-τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Για εμάς καλό είναι να πάρουμε τη νίκη για να έρθει η πρόκριση. Εφόσον νικήσουμε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και εάν όχι να πάμε για την 3η θέση».

Παράλληλα ευχήθηκε να «κρατήσουμε την ίδια καλή απόδοση με την Άρσεναλ. Ίσως έτσι καταφέρουμε

να πάρουμε τώρα ένα καλό αποτέλεσμα». Σχετικά με την ενδεκάδα υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει λόγος να ανακοινώσω κάτι για την ενδεκάδα. Σέβομαι τους παίκτες και ότι είναι πρέπει να το πω πρώτα σε αυτούς».

Από μέρους του ο Τζιμπούρ σχολίασε: «αυτό το ματς είναι τελικός για εμάς. Μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στα Κύπελλα Ευρώπης. Να φτάσουμε στην συνέχεια. Θέλουμε να πατήσουμε πάνω στις αδυναμίες της Μονπελιέ».

Για το γεγονός ότι έχει συνδυάσει προηγούμενες... επισκέψεις του στην Γαλλία με νίκες τόνισε: «Έχουμε μία ρήση που λέει ότι το καλό πρέπει πάντα να τριτώνει. Μακάρι να γίνει. Εάν συμβεί θα είναι τέλεια».

Όσο για το πόσο πολύ θέλει να σκοράρει υποστήριξε: «Όλους μας, μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε. Σίγουρα θέλω να βάλω ένα γκολ αλλά το βασικό είναι να νικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα