Νίκη και φύγαμε για τους «16»

09:15 25/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο η Εθνική Νέων κέρδισε το Μεξικό, εκ των φαβορί της διοργάνωσης, και έκανε το πρώτο βήμα για πρόκριση στους "16" του Μουντιάλ της Τουρκίας και σήμερα θα επιδιώξει να πετύχει την δεύτερη νίκη της στον όμιλο, κόντρα στο Μάλι, που θα την φέρει από απόψε στην επόμενη φάση.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, Κώστας Τσάνας, είναι πιθανόν να αφήσει στον πάγκο τους Σταφυλίδη, Λυκογιάννη και Κωνσταντινίδη καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα παραταχθεί με σύστημα 4-3-3 με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, τον Μαρινάκη

δεξί μπακ αν δεν παίξει ο Κωνσταντινίδης, τους Τριανταφυλλόπουλο, Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας και τον Κούρο αριστερό μπακ αν δεν παίξει ο Σταφυλίδης.
Ο Κουρμπέλης με τον Μπάλλα θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ και μπροστά τους θα είναι οι Γιαννιώτας, Κολοβός και Μπουχαλάκης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Διαμαντάκος.
Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Διούδης, Γιαννακόπουλος, Πέλκας, Φουρλάνος, Μπακασέτας, Ράνος, Γούτας.
Το Μάλι στην πρεμιέρα του ομίλου ήρθε ισόπαλο 1-1 με την Παραγουάη και θέλει μόνο την νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μούσα Κεϊτά, θα παρατάξει την ομάδα με τους Μπερτέ, Αμπντουλάι Κεϊτά, Μαχαμαντού Τραορέ, Ντιαρά, Τιεκόρο Κεϊτά, Οσμάν, Μαρικό, Ντιαλό, Σαμακέ, Χαμιντού Τραορέ, Ντιανέ.
Στον πάγκο θα είναι οι Αχαμαντού, Σορί Τραορέ, Σισοκό, Ντενόν, Σεϊντού Τραορέ, Μιραγκά, Ανταμά Τραορέ και Κονέ.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου το Μεξικό αντιμετωπίζει την Παραγουάη.

4ος όμιλος

Ελλάδα 3 (2-1)
Μάλι 1 (1-1)
Παραγουάη 1 (1-1)
Μεξικό 0 (1-2)

28/06/13

Ελλάδα-Παραγουάη
Μάλι-Μεξικό

Keywords
Τυχαία Θέματα