«Νίκη κόντρα στα προβλήματα»

17:32 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Να κρατήσει απόρθητο το «σπίτι» του και να φτάσει στο τρίτο του ροζ φύλλο αγώνα στην Α1 θέλει ο Απόλλων Πατρών, που για την πέμπτη αγωνιστική φιλοξενεί το Ρέθυμνο το Σάββατο (17:00).

«Το παιχνίδι με αντίπαλο το Ρέθυμνο έχει μεγάλη σημασία για εμάς, καθώς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε, παρά τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουμε», δήλωσε ο προπονητής των Αχαιών, Νίκος Βετούλας. «Συνεχώς παίζουμε με διαφορετικά σχήματα και δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε όπως θέλουμε. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε με όλες μας

τις δυνάμεις για τη νίκη. Θεωρώ ότι στο αμυντικό κομμάτι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί το Ρέθυμνο είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, με ικανότητα στο σκοράρισμα. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι στα μέτρα μας», πρόσθεσε.

Ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδας, Πολ Χιλ, είπε: «Περιμένω με ανυπομονησία το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Εμείς, παίζουμε δυνατά στο γήπεδό μας. Ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα