Νίκη κορυφής για ΑΕΚ

22:17 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Νίκη με ψυχή πήρε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ένωση στο ντέρμπι κορυφής με τον Ιωνικό στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας επικράτησε με 3-1 σετ της συντοπίτισσας ομάδας και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β Εθνικής. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά για την κατάκτηση της κορυφής με τον Εθνικό.

Το ματς

Κανένα περιθώριο στον Ιωνικό δεν άφησε η ανδρική ομάδα

βόλεϊ της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με πάθος και όρεξη για να πάρουν προβάδισμα ψυχολογίας απέναντι στον Ιωνικό, αφού το ματς ήταν ντέρμπι κορυφής και τα κατάφεραν. Πιο συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν εξαιρετικά διαβασμένοι και με καλές επιθετικές επιλογές έφτασαν εύκολα στο 1-0.

Έπειτα η Ένωση δεν συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και ο Ιωνικός το εκμεταλλεύτηκε. Η ομάδα πλήρωσε την νωθρότητά της, αφού αν και πάλεψε αρκετά δεν είχε το πάνω χέρι για να ανατρέψει την κατάσταση κι έτσι βρέθηκε να ισοφαρίζετε με 16-25.

Στο τρίτο σετ οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και έδειξαν πως μπορούν να απειλήσουν την ΑΕΚ, η οποία όμως δεν ήταν διατεθειμένη να τους αφήσει να κάνουν το παιχνίδι τους. Έτσι κατάφεραν να βελτιωθούν σε σερβίς και μπλοκ και έφτασαν να ανατρέψουν την κατάσταση με αρκετό πάθος, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1.

Το τελευταίο σετ ήταν πανομοιότυπο με το πρώτο. Η ομάδα του Γιάννη Χαλβατζάρα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρεθεί μπροστά με τέσσερις πόντους (19-15), με τους αντιπάλους τους να τα έχουν χαμένα και να μην μπορούν να αντιδράσουν. Αυτό είχε ως συνέπεια η ΑΕΚ να πάρει τη νίκη με 3-1 σετ και να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα σετ: 17-25,25-16,27-29,20-25

Keywords
Τυχαία Θέματα