Νίκη με ανατροπή για Μπόκα (VIDEO)

10:52 9/4/2012 - Πηγή: AEK365

CLAUSURA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ 9η αγ.

Η Αρχεντίνος Τζούνιορς "πάγωσε" μόλις στο δεύτερο λεπτό το "Μπομπονέρα" καθώς προηγήθηκε της Μπόκα Τζούνιορς με τέρμα του Πάμπλο Ερνάντες αλλά οι "Xeinezes" δεν σκόπευαν να πετάξουν στα σκουπίδια το τεράστιο "διπλό" της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Εστουδιάντες και αφού αρχικά ισοφάρισαν με τον Χουάν Ινσαουράλδε με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου πήραν την νίκη με 2-1 χάρη σε τέρμα του Νταρίο Σβίτανιτς στο 66ο λεπτό. Με την νίκη της αυτή η Μπόκα Τζούνιορς έμεινε μόνη πρώτη με 20 βαθμούς.

Αντίθετα, η

Εστουδιάντες απομακρύνεται από την κορυφή καθώς αν και βρέθηκε να προηγείται τελικά έχασε από την Μπελγράνο. Στο 13ο λεπτό, ο Μάουρο Μποσέλι έβαλε μπροστά στο σκορ τους "φοιτητές" αλλά η γηπεδούχος Μπελγράνο αντεπιτέθηκε και με δυο γκολ του Εστέμπαν Γκονσάλες στο 51ο και 82ο λεπτό πήρε την σπουδαία νίκη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Αρσενάλ Σαραντί έμεινε δίπλα στην πρωτοπόρο Μπόκα Τζούνιορς μετά το 2-1 επί της Ολίμπο ενώ αντίθετα Βελέζ Σάρσφιλντ (1-1 με Ιντεπεντιέντε) και Νιούελς Ολντ Μπόις (1-1 με Γοδόι Κρους) έχασαν έδαφος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής στην Clausura της Αργεντινής
Αρσενάλ Σαραντί - Ολίμπο 2-1
Βέλες Σάρσφιλντ - Ιντεπεντιέντε 1-1
Μπάνφιλντ - Ουνιόν Σάντα Φε 2-2
Κολόν Σάντα Φε - Λανούς 1-0
Μπόκα Τζούνιορς - Αρχεντίνος Τζούνιορς 2-1
Ατλέτικο Ραφαέλα - Σαν Μαρτίν 3-1
Ολ Μπόις - Τίγκρε 2-0
Μπελγκράνο - Εστουδιάντες 2-1
Γοδόι Κρους - Νιούελς Ολντ Μπόις 1-1

Keywords
Τυχαία Θέματα