Νίκησε με… Μπλάζιτς ο Αστέρας

19:26 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

Μόνο τους τρείς βαθμούς θα έχει να θυμάται από το σημερινό παιχνίδι ο Αστέρας στην… παγωμένη Τρίπολη. Οι Αρκάδες επικράτησαν με 1-0 του Παναιτωλικού χάρη σε ένα λάθος του Μπλάζιτς και έκαναν ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία, αφού έφτασαν τους 15 βαθμούς και απομακρύνθηκαν και άλλο από την ζώνη του υποβιβασμού. Τραγικός ο Παναιτωλικός δεν μπήκε ποτέ στο ματς και έχασε με κάτω τα χέρια.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε το ματς στην Τρίπολη. Ο ρυθμός

ήταν αρκετά γρήγορος και από τις δύο ομάδες, ωστόσο οι φάσεις έλλειπαν. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μικρή υπεροχή επί του Αστέρα, ωστόσο δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν, αφού δεν έκαναν ούτε μία φάση.

Η μοναδική σοβαρή φάση δεν μπήκε γκολ, καθώς ο Μπλάζιτς ήταν σε ετοιμότητα όταν ο Μάριο Μπρέσκα σούταρε μέσα από την περιοχή και έδιωξε σε κόρνερ στο 24ο λεπτό.

Στην φάση του 34ου λεπτού όμως ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού δεν αντέδρασε το ίδιο καλα. Ο Πιπίνης έκανε μια συρτή σέντρα σουτ από αριστερά, ο Σέρβος τερματοφύλακας πήγε να απομακρύνει, όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο και ο Αστέρας πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ακόμα χειρότερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο από πλευράς ποιότητας. Οι φάσεις ήταν μηδαμινές και από τις δύο ομάδες, που προσπαθούσαν να απειλήσουν με μακρινά σουτ. Ο Αστέρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το αριθμητικό πλεονέκτημα από τη στιγμή που ο Θεοδωρίδης αποχώρησε από τον αγώνα μόλις δύο λεπτά από την είσοδό του.

Οι μόνες στιγμές που αξίζει να αναφερθούν από το δεύτερο μέρος ήταν κάποια σουτ προς το τέλος του αγώνα που δεν βρήκαν όμως στόχο.

Έτσι οι Αρκάδες έφτασαν τους 15 βαθμούς, ενώ οι Αγρινιώτες έμειναν στους 16.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Τσαμπούρης (52’ Ναβάρο), Πουλίδο, Κουρμπέλης, Πιπίνης (80’ Φορμίκα), Μπρέσκα, Χουανίτο, Αργυρόπουλος, Ράγιος, Ουσέρο (70’ Λαδάκης), Περόνε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Σιόντης (46΄Μουμίν), Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Παλαιολόγος, Καμαρά, Μητρόπουλος, Ρότσα, Κούσας, Μπουμάλ (52’ Καραμαλίκης), Πασάς (70’ Θεοδωρίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα