Νικολιάς: Δουλεύω, βελτιώνομαι, περιμένω την ευκαιρία

11:25 23/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με αγωνία περιμένει από το... καλοκαίρι (όταν και είχε εντυπωσιάσει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στην προετοιμασία) τόσο ο ίδιος όσο και ο κόσμος να τον δει σε επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ... Ο Αλέξανδρος Νικολιάς δουλεύει καθημερινά στις προπονήσεις και όπως δηλώνει ο ίδιος στη NOVA αναμένει μία ευκαιρία από τον προπονητή: «Εγώ, όπως και τα άλλα παιδιά που δεν παίζουμε, προσπαθούμε να

δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις, δουλεύουμε έξτρα στο γυμναστήριο και περιμένουμε τη στιγμή που θα μας δώσει ευκαιρία ο προπονητής. Από το καλοκαίρι πιστεύω ότι έχω βελτιωθεί στη φυσική κατάσταση, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει».

Στις δηλώσεις του μίλησε και για την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας στον β' γύρο:
«Σίγουρα οι προσθήκες του Ιανουαρίου, αλλά και το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός «δένουμε» όλο και περισσότερο μεταξύ μας. Στην αρχη της σεζόν παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ερχόντουσαν τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν έφταιγε η τύχη, ή η απειρία. Επίσης η αλλαγή συστήματος στο κέντρο νομίζω ότι ταιριάζει καλύτερα στα χαρακτηριστικά που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής.
Σίγουρα, αγώνα με τον αγώνα η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης και το γεγονός ότι δε δέχεται εύκολα γκολ και πλέον παίρνει πιο εύκολα νίκες, βοηθάει και στην ψυχολογία μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα