«Νιώθω τυχερή που το ζω αυτό»

12:33 5/4/2012 - Πηγή: AEK365

Χαρούμενη και ικανοποιημένη από το γεγονός πως βρίσκεται στο ρόστερ των Πρωταθλητριών εμφανίστηκε η Φένια Παπαγεωργίου, μιλώντας στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων». Ενώ στην συνέχεια η έμπειρη αθλήτρια σχολίασε και την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά:

-Που πιστεύεις ότι οφείλεται η επιτυχία της κατάκτησης του εφετινού πρωταθλήματος;

«Ήταν μια σημαντική χρονιά για την Ένωση καθώς εκτός του ότι καταφέραμε να προσθέσουμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους συλλόγου, κατορθώσαμε να σταματήσουμε

και την κυριαρχία του Παναθηναϊκού. Σίγουρα το ότι είμαστε πρωταθλήτριες και μάλιστα αήττητες οφείλεται στο τετράπτυχο παίκτριες-τεχνικό επιτελείο-διοίκηση-κόσμος, καθώς όλοι έβαλαν το "λιθαράκι" τους σε αυτή την επιτυχία».

-Πιστεύεις ότι έχει την δυνατότητα η ΑΕΚ να δημιουργήσει ένα σερί κατάκτησης τίτλων στα επόμενα χρόνια;

«Εύχομαι και ελπίζω να ξεκινήσει μια νέα ιστορία για την ΑΕΚ με πολλούς τίτλους και να μην μείνει η φετινή προσπάθεια ως μια καλή παρένθεση. Αξίζει η ΑΕΚ να έχει διάρκεια μέσα στο χρόνο καθώς ο ρόλος της είναι να πρωταγωνιστεί».

-Θεωρείς πως η διεκδίκηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλου είναι «ταβάνι» για την ομάδα ή θέλετε να καθιερώσετε το όνομα της ΑΕΚ και στην Ευρώπη;

«Σίγουρα οι πρωταρχικοί στόχοι της νέας χρονιάς είναι η κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος όσου και του Κυπέλου και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ποιά ομάδα δεν θα ήθελε να πρωταγωνιστεί στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς; Ωστόσο αυτό είναι κάτι που χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και εξαρτάται και σε μεγάλο βαθμό και από τους στόχους της διοίκησης».

-Ποια είναι τα προσωπικά σου σχέδια για την νέα χρονιά;

«Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο, ωστόσο αποτελεί προσωπικό μου κανόνα να δίνω πρώτα το λόγο στην ομάδα που ανήκω. Πρόθεση μου είναι να βρίσκομαι και του χρόνου στην ομάδα, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι επιπλέον καθώς θα πρέπει να μιλήσω πρώτα με τους ανθρώπους της διοίκησης».

-Πέρα απ' το ότι είναι η ομάδα που αγωνίζεσαι, τι σημαίνει για σένα ΑΕΚ;

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που με κερδίζει όλο και πιο πολύ, ήμουν και πέρυσι στην ομάδα ωστόσο πιστεύω πως η φετινή χρόνια... έχει γράψει πάνω μου. Ανήκω στην ΑΕΚ και είμαι κομμάτι της οικογένειας της ΑΕΚ».

-Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν όλη τη χρόνια στο πλευρό σας, πιστεύεις ότι αυτό συντέλεσε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας;

«Ο κόσμος της ΑΕΚ μας στήριξε δυναμικά σε όλα τα παιχνίδια και δεν μας άφησαν πότε μόνες μας δημιουργώντας μια καυτή έδρα, δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Πραγματικά νιώθω τυχερή που το ζω αυτό, καθώς γνωρίζω πως άλλες αθλήτριες δεν έχουν την τύχη να αγωνίζονται μπροστά σε τόσο δυναμικό κοινό. Εγώ προσωπικά σαν Φένια αλλά και γενικά όλη η ομάδα τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και θέλουμε να ξέρουν ότι μας βοήθησαν πολύ περισσότερο από όσο πιστεύουν οι ίδιοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα