Νταμπίζας: Έχει τρόπο ο Δώνης

14:49 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Την άποψη του πως ο Γιώργος Δώνης είναι ικανός να διαχειριστεί τα αποδυτήρια μιας ομάδας όπως είναι αυτά του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Νίκος Νταμπίζας, κάνοντας μνεία και στο... χάρισμά του να βρίσκεται κοντά στους παίκτες.

Ο Νταμπίζας που συνεργάστηκε για μία τετραετία με τον πρώην προπονητή του Ατρομήτου στην Λάρισα, μίλησε στον Sport 103 fm και αναφέρθηκε...

Για την συνεργασία του με τον Δώνη: «Τον έζησα για τέσσερα χρόνια στη Λάρισα. Είναι πολύ εξελίξιμος άνθρωπος και προπονητής. Πέρα από τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει αποκτήσει, έχει ένα τεράστιο προτέρημα. Είναι πολύ ανοικτός άνθρωπος, δεν έχει ανασφάλειες, ακούει τους γύρω του».

Σχετικά με την πορεί του Έλληνα τεχνικού: «Τα αποτελέσματα κρίνουν τους προπονητές και έχει πετύχει με Λάρισα και Ατρόμητο. Με την ΑΕΚ έκανε κάποια βήματα πίσω, αλλά αυτή είναι η διαφορά, όταν δέχεσαι ένα χτύπημα να κάνεις σωστό το επόμενο. Η παρουσία του Ατρόμητου φέτος και τα τελευταία χρόνια το απέδειξε περίτρανα. Τα γεγονότα μιλάνε. Έχω πολύ θετική άποψη για τον Γιώργο.
Έχει ανοικτά αυτιά και μάτια ανά πάσα στιγμή. Είναι συζητήσιμος άνθρωπος και αυτό τον βοηθάει πάρα πολύ».
Όσο για τα θετικά του στοιχεία: «Έχει αυτό το ειδικό χάρισμα να είναι κοντά στους παίκτες, αλλά όταν χρειαστεί να κρατήσει και τις ισορροπίες. Είναι ευέλικτος άνθρωπος, ξέρει πότε να είναι αυστηρός. Άλλη ψυχολογία έχει ένας ποδοσφαιριστής, άλλη ο άλλος. Δεν θεωρώ ότι έχει δυσκολίες να χειριστεί τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Ίσα ίσα πιστεύω ότι αυτό είναι από τα προτερήματά του. Έχει ιδιαίτερο τρόπο να το πετύχει».

Keywords
Τυχαία Θέματα