Τουλάχιστον ως μέλος του Δ.Σ. είναι κουβαρντάς…

14:07 30/5/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 23 Μαΐου, είχε πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στην εταιρία. Εκεί είχαν συμφωνήσει τα μέλη του Δ.Σ. να δώσουν από 10.000 ευρώ για να μπορέσει να λειτουργήσει το προσεχές διάστημα. Εξαιρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής Κώστας Παπαδημητρίου και ο εκπρόσωπος των Παλαιμάχων Στέλιος Σεραφείδης. Ωστόσο, αποφασίστηκε τα μισά από αυτά να μπουν άμεσα για τις μεγάλες ανάγκες της ΑΕΚ.

Μέχρι στιγμής έχουν δώσει το συγκεκριμένο ποσό ο Ανδρέας Δημητρέλος, ο Ηλίας Μπόβαλης και ο Βασίλης Σίμος, ενώ την μεγάλη έκπληξη έκανε ο Νίκος Νοτιάς! Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που δεν… ασχολείται με τα εκατομμύρια ευρώ που οφείλει η εταιρία του και κινδυνεύει άμεσα με διάλυση, ως μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ αποδείχθηκε κουβαρντάς!

Έστειλε 10.000 ευρώ (ναι τα διπλάσια από όσα του ζήτησαν αρχικά) για τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Εκτός και αν δεν έχει πρόθεση να στείλει άλλα και έτσι έστειλε όλο το ποσό των 10.000 ευρώ εξ’ αρχής για να… ηρεμήσει. Το ποσό των 5.000 ευρώ έδωσε ο κ.Σίμος και έτσι συγκεντρώθηκε το ποσό των 25.000 ευρώ... Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουν πληρώσει οι Κασνακίδης, Γρυσμπολάκης, Μπρουσιανός και Οικονομόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα