Νταλγκλίς: Δεν έχω απαντήσεις

11:57 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στο "Λόφτους Ρόουντ" η Λίβερπουλ αν και προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στην Κ.Π.Ρ. τελικά έχασε με 3-2 με τον Κένι Νταλγκλίς να παραδέχεται πως δεν μπορεί να βρει απαντήσεις στο γιατί η ομάδα του δεν κέρδισε.

Σε συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Λίβερπουλ τόνισε: "Δεν έχω απαντήσεις. Τι περισσότερο μπορώ να πω; Χρειάζεται να βρούμε απαντήσεις και να μάθουμε από το αποψινό παιχνίδι. Δεν πιστεύω πως κανείς πίστευε στην ανατροπή της ΚΠΡ.

Λίγοι από εμάς ξέραμε πως θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το παιχνίδι μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι ήταν φανταστικός. Το μόνο που έλειπε ήταν η τύχη στην τελική προσπάθεια. Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 0-0 αλλά εύκολα θα μπορούσε να ήταν 4-0. Μετά πετύχαμε δυο γκολ και κανείς δεν περίμενε πως η ΚΠΡ θα σκοράρει αλλά φαίνεται πως τη τύχη που δεν είχαν κόντρα στην Μπόλτον την είχαν απόψε. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κυριαρχήσαμε, ήμασταν δημιουργικοί και επαγγελματίες. Αλλά ο αντίπαλος μας κατάφερε να φύγει με τρεις βαθμούς. Δεν ήταν θέμα έλλειψης συγκέντρωσης, πρέπει να δώσουμε και στην ΚΠΡ συγχαρητήρια".

Όσο για το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ μετά το τέλος του αγώνα, ο Νταλγκλίς δήλωσε: "Πώς νομίζετε πως είναι; Οι παίκτες ποτέ δεν εισπράττουν αυτό που δικαιούνται αλλά η ζωή είναι σκληρή".

Keywords
Τυχαία Θέματα