Νταλγκλίς: Καθοριστική η απουσία του Σουάρες

11:21 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με την απουσία του τιμωρημένου Λουίς Σουάρες να είναι εμφανή από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, η Λίβερπουλ ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι με 3-0 με τον Κένι Νταλγκλίς να υπογραμμίζει τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η απουσία του Ουρουγουανού επιθετικού στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Υπενθυμίζεται πως η Λίβερπουλ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λουίς Σουάρες στα επόμενα 8 παιχνίδια.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Μάντσεστερ ο Κένι Νταλγκλίς τόνισε: "Είχαμε μια δύσκολη αποστολή και αυτό το γνωρίζαμε πριν ξεκινήσει

το παιχνίδι. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και είναι δύσκολο για όλους να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα της. Νομίζω πως η απουσία του Σουάρες έπαιξε καθοριστικό ρόλο για εμάς, ωστόσο θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε χωρίς αυτόν για ένα διάστημα. Σίγουρα θα πρέπει να βρούμε άμεσα λύση στο θέμα του σκοραρίσματος γιατί θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στην συνέχεια. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς ακολουθούν πολλά άλλα και δύσκολα ματς στην συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα