Μουρίνιο: Θα άλλαζα και τους 11

10:17 4/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στο πρώτο παιχνίδι για τους "16" του Κυπέλλου Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο 2-0 από την Μάλαγα μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" πριν καταφέρει να πάρει την νίκη στην επανάληψη με 3-2 και το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Ωστόσο ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν δίστασε να παραδεχτεί πως στην ανάπαυλα αν μπορούσε θα άλλαζε και τους 11 παίκτες του απογοητευμένος από την εικόνα που έδειχναν στο πρώτο ημίχρονο.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Μουρίνιο τόνισε: "Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο πως αν μπορούσα να κάνω 11 αλλαγές,

θα άλλαζα όλη την ομάδα. Μπορούσα να κάνω μόνο τρεις, αλλά θα άλλαζα και τους 11 παίκτες. Άλλαξα τρεις ποδοσφαιριστές προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να κάνει διαφορετικά πράγματα, σκέφτηκα μάλιστα να το κάνω πριν το ημίχρονο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Οι τρεις παίκτες που έβγαλα δεν έπαιζαν χειρότερα από τους υπόλοιπους, δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Ο ρυθμός του αγώνα άλλαξε και το ίδιο συνέβη με την συγκέντρωση των παικτών. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί δεν το κάναμε στο πρώτο; Στο τέλος αυτό που μετράει σε νοκ άουτ παιχνίδια είναι το αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη".

Στην συνέχεια ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στο γεγονός πως κάποιοι παίκτες του δεν επέστρεψαν στην ίδια φυσική κατάσταση με αυτή που είχαν πριν τις γιορτές με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει: "Υπήρχαν παίκτες που αυτές τις γιορτές βρήκαν χρόνο να ξεκουραστούν και άλλοι που δεν σταμάτησαν να ταξιδεύουν, να πίνουν και να τρώνε και έτσι επέστρεψαν λίγο διαφορετικοί".

Keywords
Τυχαία Θέματα