Ντε Γιόνγκ: Πληρώνουμε την έλλειψη εμπειρίας

13:23 6/10/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από επτά αγωνιστικές στην Serie A η Μίλαν έχει μόλις επτά βαθμούς με αποτέλεσμα να επικρατεί προβληματισμός με τον Νάιτζελ Ντε Γιόνγκ να υποστηρίζει πως η ομάδα του Μιλάνου πληρώνει την έλλειψη εμπειρίας ωστόσο υπογραμμίζει πως θα υπάρξει βελτίωση προσεχώς.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport", ο Ολλανδός μέσος τόνισε: "Νομίζω ότι πληρώνουμε μέχρι τώρα την έλλειψη εμπειρίας. Είμαστε μια πολύ νεαρή ομάδα. Πολλοί παίκτες που πέρσι ήταν αναπληρωματικοί

φέτος αγωνίζονται βασικοί. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε".
Για τα σενάρια απομάκρυνσης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, ο Ντε Γιόνγκ δήλωσε: "Παντού συμβαίνει το ίδιο. Ο Άγιαξ άλλαξε τέσσερις προπονητές όσο ήμουν εκεί ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφερόταν για πολλούς προπονητές. Οι εφημερίδες τους αρέσει να ασχολούνται με αυτά τα θέματα αλλά σημασία έχει τι θέλουν οι ομάδες. Μόνο ο Μπερλουσκόνι και ο Γκαλιάνι έχουν αρμοδιότητα να αποφασίσουν αν δεν είναι τώρα ο κατάλληλος. Και αν πουν ότι ο Αλέγκρι είναι ο προπονητής μας, αυτό ισχύει και είμαστε στο πλευρό του".

Keywords
Τυχαία Θέματα