Ντελ Πιέρο: Το χειμώνα αποφασίζω αν θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο

23:49 4/8/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ιστορικός αρχηγός της Γιουβέντους, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, είναι στην Ιταλία για την προετοιμασία της Σίδνεϊ και μιλώντας στο Sky Sport Italia αναφέρθηκε στους οπαδούς των Μπιανκονέρι, στη μάχη του τίτλου τη νέα σεζόν και στο μέλλον του.

«Είναι πολύ ευχάριστο το να βλέπω ακόμη και τώρα, που είμαι στην Ιταλία με μια ξένη ομάδα, την υποδοχή

των οπαδών και την αγάπη τους για μένα. Τους ευχαριστώ και θα τους ευχαριστώ πάντα. Η σχέση μου με τη Γιουβέντους θα είναι πάντα δυνατή, θα είμαι πάντα μαζί της γιατί δεν ξεχνιούνται αυτά τα 19 χρόνια. Εδωσα τα πάντα για τη Γιούβε και γι' αυτό είμαι πάντα χαρούμενος όσο σκέφτομαι αυτά τα 19 χρόνια», τόνισε ο Ντελ Πιέρο και στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο για τη νέα σεζόν: «Η Γιουβέντους έχει την τιμή να ξεκινάει ως φαβορί, όπως συμβαίνει πάντα με την ομάδα που είναι κάτοχος του τίτλου. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, δεμένη, έχει αλλάξει πολύ λίγο και οι μηχανισμοί της είναι έτοιμοι. Πέραν αυτών, έγιναν πολύ καλές κινήσεις στις μεταγραφές και δυνάμωσε κι άλλο το ρόστερ. Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν με ανησυχούν, ποτέ δεν με ανησυχούσαν».

Αμέσως μετά, ο πρώην Μπιανκονέρο ρωτήθηκε για το ποιος θα είναι ο κύριος αντίπαλος της Γιουβέντους στη μάχη του τίτλου, λέγοντας: «Σίγουρα η Μίλαν. Η διοίκηση κράτησε τον Αλέγκρι που μπαίνει πλέον στην τέταρτη χρονιά του στην ομάδα και δεν έχουν υπάρξει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την τελευταία σεζόν, αυτό είναι σημαντικό. Αντιθέτως, η Νάπολι, η Ιντερ και η Ρόμα έχουν αλλάξει αρκετά και θα πρέπει να δούμε πώς θα δέσουν οι νέοι με τους παλιούς. Μου αρέσει, πάντως, πολύ και η Φιορεντίνα».

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με το μέλλον του ο Ντελ Πιέρο είπε πως «θα αποφασίσω τα Χριστούγεννα αν θα συνεχίσω ή όχι να παίζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα