Πάρντο: Το έκανε επίτηδες ο Μουρίνιο

13:32 21/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πρόσφατα, ο Ζοσέ Μουρίνιο μιλώντας για τον ΑΠΟΕΛ που θα αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε λόγο για την σπουδαία εμφάνιση που είχε κάνει η κυπριακή ομάδα κόντρα στην Ίντερ σε προηγούμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο που εκείνη η κυπριακή ομάδα δεν ήταν ο ΑΠΟΕΛ αλλά η Ανόρθωση με τον Ούρκο Πάρντο να πιστεύει πως επίτηδες μπέρδεψε

τις δυο ομάδες ο Μουρίνιο.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "El Mundo Deportivo" ο Βελγοϊσπανός πορτιέρο του ΑΠΟΕΛ τόνισε: "Ο Μουρίνιο το έκανε επίτηδες. Όλα είναι μέρος του παιχνιδιού. Ξέρω ότι ο Μουρίνιο γνωρίζει τον ΑΠΟΕΛ καθώς έχει πολλούς Πορτογάλους ενώ είχε και παλιά τον Νούνο Μοράις που παίζει στον ΑΠΟΕΛ στην ομάδα του".
Ο Πάρντο μιλώντας για τον Μουρίνιο τόνισε: "Τον γνώρισα όταν ήμουν στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα όταν ο Φαν Χάαλ ήταν προπονητής και εκείνος ήταν μαζί του. Ξεκίνησε από χαμηλά και πιστεύω πως μπορεί να παίξει με τα ΜΜΕ αρκετά καλά. Ο Μουρίνιο έχει υπερβεί τα όρια παρόλο που το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση. Εγώ αντιλαμβάνομαι το ποδόσφαιρο ως ένα άθλημα και είμαι ενάντια σε οποιαδήποτε βίαιη συμπεριφορά όπως να βάλει το δάχτυλο στο μάτι του Βιλανόβα".

Keywords
Τυχαία Θέματα