Ντέρμπι κορυφής στο Άμστερνταμ

14:12 23/3/2012 - Πηγή: AEK365

EREDIVISIE 27η αγωνιστική

Το παιχνίδι στην Αρένα του Άμστερνταμ ανάμεσα στον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος. Η πέντε σερί νίκες έχουν φέρει τον πρωταθλητή Άγιαξ να βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Αλκμααρ και κόντρα στην Αϊντχόφεν θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του με στόχο την διατήρηση των σκήπτρων. Η Αϊντχόφεν μετά την πρόκριση, μεσοβδόμαδα, στον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας θέλει την νίκη καθώς βρίσκεται δυο βαθμούς

πίσω από την κορυφή.

Για την πρωτοπόρο Αλκμααρ η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη καθώς μετά το εντός έδρας 0-0 με την Μπρέντα ήρθε ο απρόσμενος αποκλεισμός από το Κύπελλο Ολλανδίας μετά την ήττα στην παράταση από την Χέρακλες. Πλέον η Αλκμααρ θέλει κόντρα στην Βάλβαϊκ να επιστρέψει στις νίκες προκειμένου να υποδεχτεί με καλή ψυχολογία την Βαλένθια στο πρώτο προημιτελικό του Europa League.

Με την νίκη της μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ντε Γκράαφσαπ, σε εξ αναβολής παιχνίδι, η Τβέντε μπόρεσε να μειώσει στους δυο βαθμούς την διαφορά της από την κορυφή. Για την 27η αγωνιστική φιλοξενείται στην έδρα της Ντεν Χάαγκ με μοναδικό στόχο την νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια του Άγιαξ στο ντέρμπι με την Αϊντχόφεν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην Eredivisie

Παρασκευή 23 Μαρτίου

Εξέλσιορ-Γκρόνιγκεν (21:00)

Σάββατο 24 Μαρτίου

Ρόντα-Φίτεσε (19:45)
Χέρενφεν-Φένλο (20:45)
Μπρέντα-Ναϊμέγκεν (20:45)
Ντεν Χάαγκ-Τβέντε (21:45)

Κυριακή 25 Μαρτίου

Άλκμααρ- Βάαλβαϊκ (13:30)
Ντε Γκράαφτσαπ-Φέγενορντ (15:30)
Χέρακλες-Ουτρέχτη (15:30)
Άγιαξ-Αϊντχόφεν (17:30)

Keywords
Τυχαία Θέματα