Ντέρμπι με τα όλα του (VIDEO)

07:56 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το 199ο Superclasico, σε επαγγελματικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο "Μονουμένταλ", για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αργεντινής εκεί όπου Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς αναμετρήθηκαν ξανά μετά από 17 μήνες με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2.

Για την Ρίβερ Πλέιτ το ντέρμπι ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Πόντσιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το "Μονουμεντάλ" να παίρνει... φωτιά . Μεγάλη ευθύνη για το γκολ φέρει ο τερματοφύλακας

της Μπόκα Τζούνιορς, Οριόν, με τα λάθος εκτίμηση που έκανε στη φάση. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό χωρίς όμως, να καταφέρουν κάτι περισσότερο στο πρώτο μέρος.
Το 2-0 για τη Ρίβερ ήρθε στο 70ο λεπτό μετά από καταπληκτική ενέργεια του Μόρα. Το γήπεδο και πάλι στο... πόδι και η πίστη για νίκη στο 199ο Superclasico να μετατρέπεται σε βεβαιότητα. Τότε, όμως, ήρθε η στιγμή να... μιλήσει η Μπόκα. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 76΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίλβα. Η μεγάλη στιγμή του ντέρμπι, όμως, έμελλε να έρθει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με το Ερβίτι να εκμεταλλεύεται την σύγχυση στην άμυνα της Ρίβερ και να κάνει το τελικό 2-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα