Ντέρμπι σε Ρώμη και Μιλάνο

08:35 28/10/2011 - Πηγή: AEK365

SERIE A 10η αγωνιστική

Λίγες μόνο μέρες μετά την διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής, οι ομάδες του Campionato ρίχνονται ξανά στην μάχη για την 10η αγωνιστική με τους προβολείς να στρέφονται σε "Ολίμπικο" και "Τζουζέπε Μεάτσα".

Στο "Ολίμπικο" η Ρόμα υποδέχεται η φορμαρισμένη Μίλαν και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Τζένοα μεσοβδόμαδα. Εκτός μάχης είναι ο Πιάνιτς ενώ δύσκολα θα προλάβουν να είναι έτοιμοι οι Ρόσι, Μπογκντάν, Σισίνιο. Η Μίλαν βρίσκεται σε ανοδική πορεία όπως έδειξε και η νίκη με

4-1 κόντρα στην Πάρμα και λίγο πριν το ταξίδι στην Λευκορωσία για το ματς με την ΜΠΑΤΕ θέλει την νίκη για να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή. Γνωστά τα προβλήματα για τον Αλέγκρι με τους Γκατούζο, Πάτο, Φλαμινί να είναι εκτός μάχης.

Στο "Τζουζέπε Μεάτσα" διεξάγεται το κλασικό "derby d'Italia" με την Ίντερ να υποδέχεται την πρωτοπόρο Γιουβέντους με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται, κατά πάσα πιθανότητα, χωρίς τους δυο βασικούς τους τερματοφύλακες. Ο Ζούλιο Σέζαρ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα της Ίντερ με την Αταλάντα και δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος ενώ ο Μπουφόν έχει τραυματιστεί στον ώμο και δεν αναμένεται η Γιουβέντους να ρισκάρει την συμμετοχή του. Η Ίντερ αναζητά την νίκη για να δώσει χαρά στον κόσμο της μετά τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί ενώ η Γιουβέντους, μετά την Μίλαν, θέλει να κερδίσει και την άλλη ομάδα του Μιλάνου για να μείνει μόνη πρώτη.

Την ευκαιρία να βρεθεί μόνη πρώτη στην βαθμολογία έχασε η Λάτσιο μετά το 1-1 με την Κατάνια και στην έδρα της Κάλιαρι οι Ρωμαίοι θέλουν την νίκη ελπίζοντας σε απώλεια βαθμών της Γιουβέντους στο Μιλάνο για να βρεθούν εκείνοι μόνοι πρώτη.

Η χαμένη της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν η Ουντινέζε που ηττήθηκε από την Νάπολι και υποδεχόμενη την Παλέρμο θέλει να επιστρέψει στις νίκες ελπίζοντας και εκείνη σε "γκέλα" της Γιουβέντους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στην Serie A
Κατάνια-Ρόμα
Ρόμα-Μίλαν
Ίντερ-Γιουβέντους
Σιένα-Κιέβο
Μπολόνια-Αταλάντα
Φιορεντίνα-Τζένοα
Λέτσε-Νοβάρα
Πάρμα-Τσεζένα
Ουντινέζε-Παλέρμο
Κάλιαρι-Λάτσιο

Keywords
Τυχαία Θέματα