Ντέρμπι στο «Μέτροπολ»

12:20 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

LIGUE 1 11η αγωνιστική


Το πιο σπουδαίο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στην Ligue 1 διεξάγεται στο "Μέτροπολ" εκεί όπου η πρωταθλήτρια Λιλ υποδέχεται την Λιόν. Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν την νίκη για να παραμείνουν κοντά στην πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρωταθλήτρια θα έχει στην διάθεση της

τόσο τον Ομπράνιακ όσο και τον Παγιέ ενώ από την Λιόν θα απουσιάσει ξανά ο τραυματίας Λισάντρο Λόπες.

Η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να αποδείξει την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται υποδεχόμενη την Ντιζόν έχοντας κερδίσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα καθώς στο Europa League προέρχεται από την ισοπαλία 0-0 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.. Αντίθετα, η Ντιζόν μετρά μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετά και την ήττα 5-3 από την Μονπελιέ.

Η Μαρσέιγ ψάχνει να βρει ακόμα τον καλό της εαυτό και κόντρα στην Αζαξιό θέλει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα με το κλίμα στην Μασσαλία να γίνεται ακόμα πιο "βαρύ" μετά και από την ήττα από την Άρσεναλ στο "Βελοντρόμ" στις καθυστερήσεις. Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν υπολογίζει στον τραυματία Εμπία. Η Αζαξιό μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμόυ μένοντας χωρίς νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Ligue 1
Σάββατο, 22/10

Καέν-Μονπελιέ (20:00)
Μαρσέιγ-Αζαξιό
Μπορντό-Μπρεστ
Νανσί-Νις
Σεντ Ετιέν-Βαλανσιέν
Σοσό-Εβιάν
Λοριάν-Τουλούζ (22:00)

Κυριακή, 23/10

Οσέρ-Ρεν (18:00)
Παρί Σεν Ζερμέν-Ντιζόν
Λιλ-Λιόν (22:00)

Keywords
Τυχαία Θέματα