Ντεσάν: Οι παίκτες μου ανταμείφτηκαν

08:16 23/2/2012 - Πηγή: AEK365

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Μαρσέιγ κέρδισε την Ίντερ στο "Βελοντρόμ" και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ντιντιέ Ντεσάν να υπογραμμίζει πως οι παίκτες του πίστεψαν και προσπάθησαν μέχρι το τέλος και για αυτό ανταμείφθηκαν.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Μαρσέιγ τόνισε: "Πετύχαμε ένα γκολ σε ένα χρονικό σημείο που ο αντίπαλος ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Είναι καλό να είσαι στην πλευρά

αυτού που πετυχαίνει ένα τέτοιο τέρμα, ειδικά απέναντι σε μια ιταλική ομάδα. Η ισοπαλία θα ήταν ίσως το πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα. Το ματς ήταν κλειστό, με λίγες φάσεις εκατέρωθεν. Πιστεύω πως η ομάδα μου απέδειξε πως σε σχέση με την περασμένη σεζόν έχει εξελιχθεί. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα, αλλά είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Πίστεψαν και προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Και τελικά ανταμείφθηκαν".
Όσο για την ρεβάνς στο Μιλάνο, ο Ντεσάν δήλωσε: "Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Δεν θα πάμε στο Μιλάνο απλώς να αμυνθούμε και καλό θα ήταν να σκοράρουμε. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Υστερούμε σε εμπειρία της Ίντερ, αλλά ελπίζω αυτό να μην φανεί στην ρεβάνς".

Keywords
Τυχαία Θέματα