«Ντροπή σου Σουάρες» (VIDEO)

15:42 8/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η φάση που "σημάδεψε" την αναμέτρηση της Μάνσφιλντ με την Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας ήταν η φάση του γκολ που πέτυχε ο Λουίζ Σουάρες ο οποίος χρησιμοποίησε εμφανώς το χέρι του για να σκοράρει με τον Τζον Ράντφορντ να μην κρύβει την οργή του για την ενέργεια του Ουρουγουανού επιθετικού.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μάνσφιλντ τόνισε: "Όταν ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σαν τον Σουάρες σκοράρει ένα τέρμα με τη βοήθεια του χεριού τότε πονά σίγουρα. Το να το κάνει σκόπιμα και να πανηγυρίζει μετά είναι δύσκολο να το χωνέψεις.

Καταλαβαίνω ότι ήθελε να εξαπατήσει το διαιτητή. Όμως το να πανηγυρίζει αυτό το τέρμα είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει. Αν κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας μου έκανε κάτι ανάλογο, θα ντρεπόμουν και δεν το κρύβω. Νόμισα πως η διοργάνωση ήταν δίκαια. Μας αρνήθηκαν το ριπλέι. Είμαι όμως έμπειρος και γι' αυτό θα κάνω τα πάντα ώστε ο σύλλογος να προχωρήσει μπροστά. Οι απατεώνες δεν πρόκειται ποτέ να ευημερήσουν. Είμαι σίγουρος πως οι άνθρωποι της Λίβερπουλ ένιωσαν αμηχανία μόλις διαπίστωσαν τι έγινε. Είναι δύσκολο να βλέπεις κάποιον πάντως να πανηγυρίζει ένα τέρμα που θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί ως φάουλ".

Keywords
Τυχαία Θέματα