Ο 25χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 23χρονη Φαίη

13:22 4/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του 25χρονου που ξυλοκόπησε την 23χρονη Φαίη Μπλάχα από τη Νέα Μάκρη. Πρόκειται για τον Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος παρά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν παραμένει ελέυθερος.

Όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, ο 25χρονος εξακολουθεί να εμφανίζεται ανενόχλητος στα στέκια της Νέας Μάκρης παρόλο που ο 15ος ειδικός ανακριτής έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης από τις 8 Απριλίου.

Μάλιστα, φέρεται να διαρρέει απειλές προς την οικογένεια της 23χρονης,

σκορπίζοντας τον τρόμο στους συντετριμμένους συγγενείς της κοπέλας.

Ο Στεφανάκης, πριν η 23χρονη Φαίη αφήσει την τελευταία της πνοή φέρεται να δήλωνε: «Και να βγει ζωντανή, θα τη σκοτώσω».

Πάντως, ο 25χρονος είναι γνωστός στις αρχές καθώς τον περασμένο Ιούνιο, λίγο πριν από τις επαναληπτικές εκλογές επιτέθηκε μαζί με έναν φίλο του και ένα εκπαιδευμένο σκύλο ράτσας πιτ μπουλ σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν επιτεθεί φωνάζοντας «θα πεθάνετε κομμούνια» και «θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας», ενώ από την επίθεση είχε τραυματιστεί ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσιμπουκάκης.

Και τότε είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον Στεφανάκη καθώς η επίθεση ταυτοποιήθηκε επίσημα από την ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο ο 25χρονος δεν συνελήφθη ποτέ ούτε δόθηκε στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του. Μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, πληροφορίες λένε ότι ο πατέρας του επικοινώνησε με την αστυνομία ενημερώνοντας πως δεν γνωρίζει που βρίσκεται ο γιος του. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι ο γιος του δεν ανήκει σε καμία συγκεκριμένη οργάνωση, αλλά πως απλώς έχει βίαιη συμπεριφορά.

Ο 25χρονος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. διαμένει μόνιμα στον Γέρακα μαζί με τον πατέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα