Ο «Dimi» ρωτάει την Μέρκελ

09:17 9/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα η Άγκελα Μέρκελ για συνομιλίες με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" έδωσε την δυνατότητα σε πέντε Έλληνες αθλητές να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς την Γερμανίδα Καγκελάριο.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (τερματοφύλακας ΑΕΚ): "Οι μισθώσεις και η επιβολή φόρων δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα για κανένα κράτος, συμπεριλαμβανομένου και του δικού σας. Υπάρχει

εναλλακτικό σχέδιο ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση;".
Γιάννης Ζαραδούκας (αμυντικός του Ολυμπιακού): "Έχετε συνειδητοποιήσει πόσο δύσκολη έχει γίνει πλέον η ζωή στην Ελλάδα και κυρίως αν υπάρχει ένα ξεκάθαρο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας;".
Δημήτρης Παπανικολάου (προπονητής ομάδας μπάσκετ Ηλυσιακού): "Για ποιο λόγο κλείνουν οι δρόμοι για την επίσκεψη σας και δεν μπορούμε να πάμε στην δουλειά μας;".
Δημήτρης Σαλπιγγίδης (επιθετικός του ΠΑΟΚ): "Νομίζω είναι αυτονόητη η ένσταση που θα έπρεπε να δέχεστε από τους Έλληνες, κυρία Μέρκελ. Τα σκληρά μέτρα λιτότητας οδηγούν στην διάλυση της χώρας. Αυτό λοιπόν επιθυμείτε;".
Αλεξάνδρα Ασημάκη (πολίστρια Βουλιαγμένης): "Τι μπορεί να συνέβη όταν ήσουν μικρή και έχεις γίνει τόσο... κομπλεξική; Πρέπει να πέρασες πολύ άσχημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα