Ο Αλαφούζος πρότεινε πόστο στον Κούγια

09:04 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μια θέση στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρότεινε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Αλέξη Κούγια ο οποίος αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και την άρνηση του να αποδεχτεί την πρόταση από την στιγμή που είναι το αφεντικό της Παναχαϊκής.
Σύμφωνα με τον Κούγια, ο Αλαφούζος ήθελε να αναθέσει στον γνωστό ποινικολόγο

το πόστο του εκπροσώπου του Παναθηναϊκού στην Super League.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: "Έγινε μια συζήτηση να αναλάβω εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού στην Σούπερ Λίγκα. Θα ήταν καλό και για την ομάδα και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μου είχε κάνει μια τιμητική πρόταση ο κύριος Αλαφούζος. Απλά το συζητήσαμε, αλλά μην ξεχνάτε πως είμαι σε μια ιστορική ομάδα όπως η Παναχαϊκή που είναι θύμα του βρώμικου κατεστημένου. Το ξεκαθάρισα εγώ ότι δεν μπορώ να προδώσω την Παναχαϊκή, αν και με τον κύριο Αλαφούζο έχω σχέση αλληλοεκτίμησης. Ποτέ δεν έκρυψα ότι ήμουν Παναθηναϊκός και μάλιστα από τους φανατικούς. Όμως δεν είχα πρόβλημα να έρθω στο παρελθόν και σε κόντρα με τον κύριο Βαρδινογιάννη".
Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας άφησε ανοικτό το παράθυρο για συνεργασία με τον Παναθηναϊκό αρκεί να απεμπλακεί από την Παναχαϊκή: "Έχω την δική μου θέση στο ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα άλλο πλην της Παναχαϊκής. Αν βρεθεί ένας αξιόπιστος ιδιοκτήτης εγώ θα αποχωρήσω. Δεν ξέρω αν ως τότε ισχύει η πρόταση του κυρίου Αλαφούζου. Πάντως όταν έχεις θέση στον Παναθηναϊκό, μπορείς να επιβάλεις λύσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ όταν είσαι στην Παναχαϊκή δυστυχώς δεν μπορείς. Ο Παναθηναϊκός έχει πίσω ένα λαϊκό μαζικό κίνημα που θέλει το ποδόσφαιρο να παίζεται στα ίσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα