Ο Αλαφούζος ζήτησε περιφρούρηση με φόντο τον... ΟΣΦΠ

08:58 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και τους ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο στις 2 Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα πρόστιμα που δέχτηκε η ομάδα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Βέροια και ζήτησε από τους οργανωμένους να υπάρξει περιφρούρηση για να αποτραπεί το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας.
Μάλιστα, ο Αλαφούζος φέρεται να είπε το εξής: "Βλέπετε ότι μας έχουν στο μάτι, χρειάζεται προσοχή". Επίσης ζήτησε από τους οπαδούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά Χανίων αλλά και στα παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.
Παράλληλα, ο Αλαφούζος αναφερόμενος στην έως τώρα πορεία της ομάδας, σημείωσε το εξής: "Χρειάζεται χρόνο, είναι καινούρια. Θέλουμε υπομονή. Εμείς στηρίζουμε τον Αναστασίου, που είναι ένας φιλόδοξος και ελπιδοφόρες προπονητής με φρέσκες ιδέες. Ελπίζουμε με τις μεταγραφές που κάναμε τώρα να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα".
Στην συνάντηση του με τους οργανωμένους, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού καταδίκασε την επίθεση στον Νίκο Νταμπίζα και πρόσθεσε πως στηρίζει τον τεχνικό διευθυντή και επανέλαβε πως τον επέλεξε έπειτα από συζήτηση με τον Γιώργο Καραγκούνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα