«Ο Αλέγκρι μου είπε ότι μένει»

22:10 1/6/2013 - Πηγή: AEK365

Τέτοιο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δε θα το περίμενε ούτε ο ίδιος. Οταν τελείωσε το φετινό Campionato ήταν τελειωμένος, μετά πήρε ελπίδες παραμονής, ακολούθησαν ξανά δημοσιεύματα για αποχώρηση, μετά μπήκαμε στη διαδικασία αναμονής μέχρι να αποφασίσει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι (ή τουλάχιστον μέχρι να δει ο Αντριάνο Γκαλιάνι αν μπορεί να του αλλάξει γνώμη) για να φτάσουμε τώρα στο σημείο να κάνουν δηλώσεις οι φίλοι του.
Συγκεκριμένα, ο Αντρέα Καμπλόνε, προπονητής της Περούτζια και πρώην συμπαίκτης του Αλέγκρι στην Πεσκάρα και την Περούτζια όταν αμφότεροι ήταν ποδοσφαιριστές,

τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο τεχνικός των Ροσονέρι του εκμυστηρεύτηκε ότι θα παραμείνει.
«Χθες βράδυ ήμουν σε δείπνο και δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Αλέγκρι, με τον οποίο είμαστε φίλοι όλα αυτά τα χρόνια. Τον ρώτησα τι θα γίνει τελικά και μου είπε ότι θα παραμείνει στη Μίλαν καθώς αυτή είναι η επιθυμία του αλλά και η επιθυμία των παικτών του. Μου έδωσε μάλιστα και μια συμβουλή για την Περούτζια (σ.σ. έχει μπαράζ ανόδου στις μικρότερες κατηγορίες) λέγοντας μου να αφήσω την ομάδα ήρεμη και να μην αγχώσω καθόλου τους παίκτες μου».
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το οριστικό τέλος σε αυτό το σίριαλ, είτε είναι ευχάριστο είτε δυσάρεστο για τον Αλέγκρι, θα μπει Κυριακή βράδυ ή το αργότερο τη Δευτέρα. Ο Μπερλουσκόνι δεν είναι υπέρ του Αλέγκρι αλλά ο Γκαλιάνι είναι και προσπαθεί να πείσει τον πρόεδρο να μην διώξει τον Τοσκανό για να κάνει ξαφνικά προπονητή τον Ζέεντορφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα