Καταλανικό πάρτι με πολλά αντίο (VIDEO)

19:56 1/6/2013 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ: 4-1
Γήπεδο: Καμπ Νου

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε η σεζόν για την Μπαρτσελόνα που επικράτησε εύκολα με 4-1 της Μάλαγα σε ένα ματς με πολλά αντίο. Καταρχάς το Καταλανικό κοινό αποχαιρέτησε τους Ερίκ Αμπιντάλ και Βίκτορ Βαλντές, ενώ και ο Πελεγκρίνι είπε αντίο στη Μάλαγα. Τους 100 βαθμούς έφτασε η Μπαρτσελόνα... Ρεκόρ και σε γκολ για τους Καταλανούς!

Ούτε πέντε λεπτά δεν είχαν συμπληρωθεί στο ματς όταν η Μπαρτσελόνα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα μόλις στο 4', οι παίκτες του Βιλανόβα συνδυάστηκαν όμορφα, ο Ινιέστα έβγαλε τη σέντρα και ο Καμπαγιέρο βρήκε λίγο την μπάλα, με τον Βίγια να σκοράρει εξ επαφής στη συνέχεια. Οι Καταλανοί συνέχισαν σαν σίφουνας και στο 14ο λεπτό ο Σεσκ έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ έγραψε το 2-0. και πριν προλάβει να καταλάβει τι την χτύπησε, η Μάλαγα δέχτηκε και 3ο γκολ στο 16'. Η άμυνα της Μάλαγα έδιωξε μετά από κόρνερ, αλλά ο Μοντόγια με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. στο 21ο λεπτό η κεφαλιά του Σάντα Κρους έφυγε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Μπαπτίστα στο 30'. Έξι λεπτά μετά ο Ουέλιγκτον έδιωξε σωτήρια προ του Πέδρο, ενώ στο 40' η κεφαλιά του Πικέ έφυγε μόλις άουτ.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το 4-0 με τρομερό σουτ του Ινιέστα στο 52ο λεπτό, ενώ στο 54' ο Πίντο είπε όχι σε σουτ του Μπαπτίστα. Τελικά στο 57' η Μάλαγα έφτασε στο γκολ, με σκόρερ τον Μοράλες, ενώ στο 62' ο Πέδρο αστόχησε εξ επαφής. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Μοράλες έφυγε λίγο άουτ και στο 69' ο Λουγκάνο παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 75ο λεπτο το Καμπ Νου ξεσηκώθηκε καθώς ο Ερίκ Αμπιντάλ μπήκε σαν αλλαγή στο ματς στ φινάλε του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλμπα, Μασεράνο, Πικέ (75' Αμπιντάλ), Μοντόγια, Ινιέστα (55' Τιάγκο Αλκάνταρα), Μπούσκετς, Τσάβι, Πέδρο, Βίγια (78' Αλέξις), Φάμπρεγας.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Ελισέου, Ουέλιγκτον, Λουγκάνο, Γκάμες. Καμάτσο, Τουλαλάν, Ίσκο (79' Σαβιόλα), Μπαπτίστα, Χοακίν (70' Σέμπα Φερνάντεθ), Σάντα Κρους (46' Μοράλες).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 4-2
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε αντίο στον κόσμο της Ρεάλ μετά από 3 χρόνια και τουλάχιστον το έκανε με νίκη. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 4-2 της Οσασούνα σε ένα αδιάφορο ματς και ο Πορτογάλος οδεύει για άλλες πολιτείες.

Στο 13ο λεπτό ο Χεσούς είπε όχι σε όμορφη κεφαλιά του Γιορέντε, ενώ στο 20' το σουτ του Σεχύδο πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Χεσούς είπε όχι σε σουτ του Τιμόρ, ενώ στο 24' τα σουτ των Οζίλ και Μόντριτς δεν βρήκαν στόχο όπως κι εκείνο του Σεχούδο στο 27'. Στο 31' ο Ντι Μαρία αστόχησε από καλή θέση και στο 34' η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Ο Μόντριτς έκανε το γύρισμα, ο Ντι Μαρία άφησε την μπάλα και ο Ιγκουαΐν με όμορφο πλασέ νίκησε τον Ριέσγο. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Οσασούνα, η Ρεάλ πέτυχε και 2ο γκολ στο 38'. Ο Οζίλ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Εσιέν με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-0.

Η Οσασούνα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 51ο λεπτό έκανε το 2-1 με όμορφη προσπάθεια του Τόρες, ενώ στο 54' τα σουτ του Αρμεντέρος έφυγε ψηλά άουτ. στο 57' δεν δόθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Σίλβα, ενώ στο 63' ο Σεχούδο από κοντά έφερε στα ίσα το ματς. Η Ρεάλ αφυπνίστηκε και πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ στο 69ο λεπτό. Ο Οζίλ έβγαλε όμορφα για τον Μπενζεμά που κατέβασε ιδανικά και νίκησε τον Ριέσγο. Στο 71' ο Χεσούς είπε όχι σε σουτ του Τιμόρ, ενώ στο 73' το σουτ του Μόντριτς έφυγε μόλις έξω. Δύο λεπτά μετά ακυρώθηκε γκολ του Καγιεχόν αλλά στο 86ο λεπτό ο άσος της Ρεάλ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα κι έκανε το τελικό 4-2.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Χεσούς, Εσιέν, Καρβάλιο, Αλμπιόλ, Αρμπελόα (85' Καγιεχόν), Μόντριτς, Οζίλ (80' Ομάρ), Ντι Μαρία (46' Νάτσο), Καγιεχόν, Ιγκουαΐν, Μπενζεμά.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ριέσγο (74' Ρικάρντο), Νάνο, Ρουμπέν, Όιερ, Ρ. Τόρες, Γκαρσία, Τίμορ, Φ. Σίλβα (77' Μέσα), Αρμεντέρος, Σεχούδο, Γιορέντε (46' Όμβου)

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα