Ο «Αναστό» μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ

21:26 13/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 17η αγωνιστική

ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος

Ο Ατρόμητος μπλόκαρε τον ΠΑΟΚ και έφυγε από την Τούμπα με λευκή ισοπαλία. Με πολύ καλό στήσιμο η ομάδα του Αναστόπουλου δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους και πήρε αυτό που ήθελε στο

χειρότερο ίσως παιχνίδι της αγωνιστικής από άποψη θεάματος.

Κακό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις στο πρώτο μέρος. Ο Ατρόμητος στο 14' βγήκε σε μια αντεπίθεση με τον Σουμπίνιο να σουτάρει τελικά άουτ και στο 31' ο ΠΑΟΚ απάντησε με μια κεφαλιά του Σαλπιγγίδη που δεν βρήκε στόχο. Πέντε λεπτά μετά ο Κατσουράνης έστρωσε για τον Σταφυλίδη που σούταρε άουτ.

Ακόμα χειρότερος ο ρυθμός στην επανάληψη με την πρώτη υποψία φάσεις να σημειώνεται στο 69' όταν ο Αθανασιάδης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά σούταρε άσχημα με την μπάλα να φεύγει πολύ άουτ. Οκτώ λεπτά μετά ο Πέλκας έκοψε για τον Σταφυλίδη που βρέθηκε σε καλή θέση αλλά έκανε κακό κοντρόλ και σπατάλησε τη φάση. Στο 88' ο Ιγκλέσιας κόπηκε από τον Κατσουράνη πριν βγει απέναντι στον Γλύκο με τον διαιτητή να μην δίνει το, σε καλή θέση, φάουλ.

ΠΑΟΚ (Γ. Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος (90'Γιάννου), Κατσουράνη;, Κατσικά;, Λίνο, Λάζαρ (46'Γεωργιάδης), Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λόρενς (72'Πέλκας), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν. Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σουμπίνιο (74'Καραγκούνης), Επστάιν (91'Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (86'Λαζαρίδης), Κούτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα