Ο Μπλάνκο το χάρισε στον Σκόκο… (VIDEO)

05:26 17/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΛΑΝΟΥΣ- ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ: 5-1
Γήπεδο: Νέστορ Ντίας Πέρες

Πως τα φέρνει καμιά φορά η μοίρα... Πριν μερικά χρόνια συμπαίκτες στην ΑΕΚ και τώρα αντίπαλοι με τον έναν να «χαρίζει» τον τίτλο στον άλλον. H Ριβερ ήθελε νίκη και μόνο νίκη κόντρα στη Λανούς προκειμένου να έχει κάποιες μηδαμινές ελπίδες να τερματίσει πρώτη στο Torneo Final, μπροστά από τη Νιούελς του Σκόκο. Ωστόσο ο Μπλάνκο και η παρέα του (Λανούς) φιλοδώρησαν τους «μιγιονάριος» με 5 τεμάχια (5-1) με τον πρώην φορ

της ΑΕΚ να σκοράρει δις.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Τσάβες αλλά τρία λεπτά μετά ο Βαντζιόνι έκανε το 1-1. Στη συνέχεια η Λανούς πάτησε γκάζι και στο 12' ο Πισάρο έγραψε το 2-1, ενώ δύο λεπτά μετά ο Αγιάλα έκανε το 3-1. Κάπου εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Ισμαέλ Μπλάνκο που με 2 γκολ στο 28' και στο 51' διαμόρφωσε το 5-1.

Στο ματς αγωνίστηκαν και οι Αραούχο και Λεντέσμα που είχαν περάσει από ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο παρελθόν.

ΛΑΝΟΥΣ: Μαρκεσίν, Βιθκαρόνδο, Βελάσκεθ, Αραούχο, Τσάβες, Γκονζάλες (72' Μπαριέντος), Αγιάλα, Πισάρο (73' Ρεγκέιρο), Μπλάνκο, Ρομέρο (80' Βίδες).

ΡΙΒΕΡ: Μπαροβέρο, Μαϊδάνα, Μερκάδο, Άλβαρες, Πόνσιο, Βαντζιόνι, Λεντέσμα (26' Λούνα), Ρόχας, Λανσίνι (46' Σάντσες), Κρανεβίτερ (46' Μόρι)

Keywords
Τυχαία Θέματα