Ο Μπουγαΐδης φαβορί για την Κέρκυρα

19:02 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Κέρκυρα η ΑΕΚ πάει χωρίς την βασική της διάταξη στην άμυνα και ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να βρει λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα την Κυριακή. Για την θέση του δεξιού μπακ ο Ανέστης Αργυρίου θα επιστρέψει στην δράση,

ο Παναγιώτης Λαγός αριστερά θα συνεχίσει, ενώ στο κέντρο της άμυνας μόνο ο Γιάννης Κοντοές είναι 100% βασικός (και δεν είναι… στόπερ). Την δεδομένη στιγμή περισσότερες πιθανότητες έχει ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης για να ξεκινήσει στην 11αδα δίπλα του.

Ο νεαρός δεν ήταν στην αποστολή των αγώνων με Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, αφού ήταν σε στάδιο αποθεραπείας από μυϊκό τραυματισμό και εν συνεχεία ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Συγκεκριμένα, ο νεαρός στόπερ κάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ δεν έμπαινε στις αποστολές (προτιμήθηκε ο Χέλγκασον) για να μην διακόψει το πρόγραμμα του και να είναι έτοιμος όταν τον χρειάζεται η ΑΕΚ. Και τώρα φτάνει η στιγμή αφού λείπουν οι δύο βασικοί αμυντικοί της Ένωσης (Μανωλάς – Δέλλας) και ο Μπουγαΐδης ίσως ξεκινήσει στο πλάι του Κοντοέ που βαφτίστηκε στόπερ ελέω… αναγκών.

Keywords
Τυχαία Θέματα