Ο Χατζινικολάου πάει...ALTER!

12:51 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ενώ όλοι περίμεναν σε ποιο κανάλι θα αποφασίσει τελικά να πάει ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος έκανε την έκπληξη: παραμένει στο ALTER!

Χθες τα μεσάνυχτα είχε αναρτήσει στο twitter ότι θα έχει κάποια έκπληξη. Τελικά σήμερα μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real ανακοίνωσε την απόφασή του. Όπως είπε αιτία της παραμονής του στο ALTER είναι ο Θέμος Αναστασιάδης.

«Βλέποντας χθες το Θέμο να κάνει ατυχέστατη σάτιρα με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, πήρα την απόφαση να τους περιμένω», είπε αναφερόμενος στ το χθεσινοβραδινό ΟΛΑ 12, όπου εμφανίζονται κάρτες παρόμοιες με αυτές των απλήρωτων εργαζομένων του ALTER σατιρίζοντας διάφορα θέματα.

Ο Χατζηνικολαου, όπως είχε ο ίδιος αποκαλύψει τις προηγούμενες μέρες είχε προχωρημένες συζητήσεις με διάφορα κανάλια, όπως ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΪ.

Πάντως, ο δημοσιογράφος έστειλε μήνυμα και στους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER: «Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δε θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση. Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοικτό Δε θέλει και πολύ σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πως νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το ALTER σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους. Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Θέλετε να πείτε ότι ο Κουρής είναι «μακάκας» που δεν τον ήλεγξε; Πείτε το. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί και ο Κουρής είναι ένα άλλο θύμα της ίδιας ιστορίας που αναγκάστηκε να πουλήσει μισοτιμής τη μισή περιουσία του κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει το κανάλι».

Και πρόσθεσε: «Δεν είστε δίκαιοι να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να ας περιμένω. μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το ALTER. Και εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε δελτίο και πάλι μαζί». Ολοκληρώνοντας είπε «είμαι εδώ λοιπόν και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως ζυγίστε τα πράγματα καλύτερα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και την μικρή προσωπική αυτή θυσία, τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο, αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές».

Keywords
Τυχαία Θέματα