Ο δεκάλογος συμπεριφοράς του Λεβ

16:27 6/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην διάρκεια του EURO η πειθαρχία είναι ένα από τα βασικά που πρέπει να έχει μια ομάδα αν θέλει να διακριθεί και για αυτό ο Γιόακιμ Λεβ φρόντισε να μοιράσει στους Γερμανούς διεθνείς έναν δεκάλογο καλής συμπεριφοράς τον οποίο οφείλουν να ακολουθήσουν κατά γράμμα.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα της "BILD", οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Γερμανίας θα μπορούν να συναντούν τις συζύγους, τα παιδιά τους, τις φίλες τους και όποιον άλλον επιθυμούν, αρκεί αυτό να γίνεται την επομένη του παιχνιδιού και όχι πριν από αυτό. Τα

τσιγάρα και η μπίρα επιτρέπονται, αν και με μέτρο. Το ίδιο ισχύει και για το σεξ. Απαραίτητη προϋπόθεση, όλα αυτά να γίνονται μετά τα ματς.
Όσο για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ο Λεβ επιτρέπει τη χρησιμοποίηση τόσο του facebook όσο και του twitter αρκεί οι παίκτες του να μην αποκαλύπτουν μυστικά τακτικής και να μην κάνουν καμία αναφορά σε προπονήσεις και ομιλίες που γίνονται πριν από αγώνες. Σημαντικό για τον τεχνικό είναι ακόμα να αποφευχθούν προσβλητικές αναφορές σε αντιπάλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα