Ο Δημητρέλος για όλα

12:55 15/2/2013 - Πηγή: AEK365

Η ένταση στο NOVAΣΠΟΡ FM φούντωσε όταν στον "αέρα" βγήκε ο Ανδρέας Δημητρέλος προκειμένου να απαντήσει στον Αντώνη Ηλιόπουλο. «Όσα λέει ο κ. Ηλιόπουλος δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Να μας πει ποιος του είπε πως θα πρέπει να μείνω στην προεδρία της ΑΕΚ για να πάρει η ομάδα το δάνειο;», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ αρχικά με τον Ηλιόπουλο να απαντά: «Μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωση, από την ΠΑΕ και από δημοσιογράφους. Αφού μπορούσατε να το εγκρίνατε μόνος σας γιατί δεν το κάνατε;».
Η απάντηση του Ανδρέα

Δημητρέλο άμεση: «Ο κύριος που θέλει να δώσει τα χρήματα στην ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Όπως έγινε και πέρυσι στην περίπτωση του δανείου από τον κ. Οικονόμοπουλο. Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να αναμειχθεί το όνομα του. Ούτε εγώ τον ξέρω. Μιλάω με τον εκπρόσωπο του και εκείνος μου είπε πως θέλει την έγκριση του Δ.Σ. για να πάει το δάνειο στην ΑΕΚ. Από την στιγμή που μπαίνουν οι 300.000 ευρώ και η κατάθεση θα γίνει από τράπεζα σε τράπεζα τότε δεν υπάρχει θέμα να προέρχονται τα χρήματα από ξέπλυμα ή από οτιδήποτε άλλο».
Ο Ανδρέας Δημητρέλος συνέχισε: «Δεν έχει δεσμευτεί κάποιο έσοδο για την επόμενη χρονιά. Το δάνειο του Οικονομόπουλου που δόθηκε στην ΑΕΚ τον Μάρτιο έχει εξοφληθεί με τα χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και Νοεμβρίου.

Όσον αφορά το θέμα με το ΣΔΟΕ και τη συνάντηση των πρώην μετόχων ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε:
«Με πρωτοβουλία της Original γίνεται η προσπάθεια να συναντηθούν πρώην μέτοχοι με τον Δημήτρη Βιντιάδη. Προτεραιότητα για την ΑΕΚ αυτή την στιγμή είναι να βρεθούν χρήματα. Υπάρχει κίνδυνος αν γίνει έλεγχος από το ΣΔΟΕ να επιβληθεί κάποιο επιπλέον πρόστιμο, δηλαδή επιπλέον προβλήματα. Αν γίνει έτσι όμως ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου για όλες τις ΠΑΕ».
Γενικά πάντως οι τόνοι μεταξύ Δημητρέλου και Ηλιόπουλου ανέβηκαν πολλές φορές, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί... χάος.

Keywords
Τυχαία Θέματα