Ο Δημητρέλος ξεμπρόστιασε τον Βούρο

17:02 1/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε πολλές στιγμές που δεν τιμούν το όνομα, την ιστορία, τον κόσμο της και τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές... Τσακωμοί, εντάσεις, αποκαλύψεις και στιγμές που δείχνουν περίτρανα ότι υπάρχει «αρρώστια» και μιζέρια στο «εσωτερικό» του συλλόγου. Και στο πιο χαρακτηριστικό περιστατικό, ο Γιάννης Βούρος έγινε... πρωταγωνιστής.

Ρωτήθηκε ο πρώην βουλευτής και από κόσμο γιατί

έχει εξαφανιστεί και γιατί έλεγε ότι θα φέρει Κινέζους για γήπεδο και τελικά δεν έκανε τίποτα. Η απάντηση του ήταν «Έχω φέρει σε επαφή τον Δημητρέλο εδώ και 40 μέρες με τους Κινέζους. Περιμένουν οι Κινέζοι μία μελέτη σκοπιμότητας, που του έχουν ζητήσει. Γιατί δεν έχει κάνει; Εγώ δεν φταίω σε τίποτε, εγώ έκανα ότι ήταν να κάνω και έφυγα. Δεν ασχολούμαι πια. Να μας πει ο Αντρέας...».

Ο Δημητρέλος του έλεγε με νόημα «Γιάννη ξέρεις την αλήθεια. Ξέρεις τι έχει γίνει». Ο Βούρος ανέβασε την ένταση της φωνής του και του έλεγε «Πες μας. Σου έφερε τους Κινέζους εδώ και 40 μέρες δεν έχεις κάνει τίποτε». Εκεί, ήταν που εξερράγη και ο συνήθης ήρεμος Δημητρέλος.

«Ντροπή σου, δεν σεβάστηκες την φιλία μας. Ντροπή σου ψεύτη. Είσαι απαράδεκτος. Συναντήθηκα με τους Κινέζους, αλλά τον φάκελο με τα νούμερα τα έχει ο Αδαμίδης. Αυτόν που φέρνεις συνέχεια μαζί», με τον Βούρο να λέει «Εγώ τον Αδαμίδη; Πότε τον έφερα», με τον Μάκη Κασνακίδη να παρεμβαίνει και να λέει «Ναι. Εσύ τον φέρνεις στις συναντήσεις για το γήπεδο. Στην τελευταία εσύ τον έφερες. Σε αυτόν που στέλνεις sms και παρακαλάς για δουλειά».

Εκεί ήταν που Δημητρέλος - Κασνακίδης καταφέρθηκαν εναντίον του Βούρου με ένταση και σηκώθηκαν όρθιοι, με τον Βούρο να κάθεται στην θέση του σιωπηλός (καθόταν στο πλάι του Θωμά Μαύρου) και όλους τους υπόλοιπους να παρακολουθούν «παγωμένοι» όλους τους διαξιφισμούς.

Μετά το τέλος της Γ.Σ. πάντως Βούρος και Δημητρέλος κάλεσαν τους δημοσιογράφους, για να ρίξουν τους τόνους και να... υποβαθμίσουν όσα είχαν λεχθεί νωρίτερα.

Ο Γιάννης Βούρος υποστήριξε «Πριν 40 μέρες έφερα σε επαφή τον Δημητρέλο με τους Κινέζους. Αυτοί ζήτησαν μία μελέτη σκοπιμότητας, όπως γίνεται συνήθως. Όμως, είχε γίνει μία ίδια μελέτη πριν καιρό. Την είχε κάνει ο Αδαμίδης που ήξερε κάποια πράγματα παραπάνω λόγω εμπειρίας. Έπρεπε να κάνει μια επικαιροποίηση απλά για να την δώσουμε στους Κινέζους. Για αυτό ζήτησα τον Αδαμίδη. Με τον Ανδρέα γνωριζόμαστε χρόνια, όλα ειπώθηκαν πάνω στην ένταση. Αυτό που είπε πάντως ο Κασνακίδης ότι ψάχνω δουλειά, δεν ήταν σωστό. Αλλά με τιμά γιατί δείχνει ότι δεν είμαι κομματόσκυλο και ψάχνω για δουλειά για να ζήσω. Είχαν βγεi ένα βράδυ για φαγητό, για παϊδάκια και τους είπα έχετε τόσους φίλους επιχειρηματίες βρείτε μου μια δουλειά ρε», με τον Δημητρέλο να συμπληρώνει «Ο Αδαμίδης την έκανε την μελέτη γιατί ήξερε. Είχε τα νούμερα και απλά έπρεπε να τα διαμορφώσει. Εγώ την πήρα από αυτόν πριν μία εβδομάδα. Τρέχω και για άλλα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα

Keywords
Τυχαία Θέματα